Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hűha, senior tag leszek mire ebből kikeveredek

szóval, úgy értettem, hogy nem tudhatjuk melyik teszt áll közelebb a valós felhasználáshoz, mivel mind2 szintetikus teszt. ha jól tudom, a futtatható állományok jól tömöríthető adatok, ezért ha valaki rendszernek akarja, ahogy az emberek 99%-a, akkor én a sandforce megoldását jobbnak látom. arról nem is beszélve, ha "röptében" tömörít, akkor még helyet is takarít meg, de erre nincs bizonyítékom.
semmi bajom nincs a samsunggal, ezt már leírtam korábban, de az sem tetszik ahogy a fikázás megy a sandforce irányában. meg a hülyítés, na az pláne nem tetszik. amikor valaki azzal jön, hogy samsung 830-at vegyél mert az milyen megbízható, meg mindenki azt javasolja. 2 hete van forgalomban, csak egy tag írta már be 1000x, hogy azt kő venni, ezért ez marad meg mindenki fejében.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OLED TV topic
- Amazon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest