Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Aktív témák
-
tamas87
csendes tag
A kettő közül mindenképpen intel, bár van aki szidja a 320-as szériát, volt is vele gond, de javította a gyártó firmware-rel, de nekem nincs konkrét véleményem róla, azon kívül, hogy drágább kategória, persze megbízhatóbb is. Fontos a garancia, de akkor ha akarod használni kb, 5 évig, de addig az ssd technológia már messze meghaladja a mostanit. A többi gyártó általában 3 év garit vállal. Úgy hallottam, hogy élettartam miatt még nem vittek vissza ssd-t
, meghibásodás miatt igen, de az más (főleg vezérlők miatt, BSOD, stb.) Az Adatát nem veszik annyira és kevesebb a vélemény is róla, de a tesztekben, pl. IPON, ajánlják, de én nem az Intelt választanám, ha a kettő közül akarsz választani. Mostanában a Samsungot ajánlják és a Crucialt, mint a legmegbízhatóbb SSDket. Samsung meg nem kezdő merevlemez gyártó és egyelőre jók a kilátások az SSD-i előtt.Te választasz én csak próbálok segíteni, de a többiek is segíteni fognak.

Ők okosabbak.
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meghibásodás miatt igen, de az más (főleg vezérlők miatt, BSOD, stb.) Az Adatát nem veszik annyira és kevesebb a vélemény is róla, de a tesztekben, pl.