Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
ez egy régi lap. (asus p5kc) manual szerint támogatja az ahci modot a valoságban meg nem csak a Jmicron vezérlös sata csatlakozó. egy darab PCI-e csati van összesen rajta, amiben agy asus sonar dx van
probaltam a jmicron vezérlöre tett ssd-re telepiteni, egyszer felment a win7, ujraindult betöltött, jó is volt, aztan amikor lefrissitettem utána már többet nem töltött be, féluton kifagyott, vagy csökkentett módban elindult. ott feltettem neki a vga drivert, de aztan se lett jó.
megprobáltam mégegyszer de mikor ott tart hogy a a fájlok kitömörítése, akkor csak 0 százalékon marad. onnan nem mozdul (elsöre telepitésnél is ez volt többszöri probalkozasra tömöritette csak ki) gyanitom hogy holt koszos a dvd olvasó feje, alig van használva , másik gépen írok lemezt ha kell. szval majd ma szétkapom és megtisztitom (alkoholos fültisztitós pálcikaval, ez máskor is segített) ha ez se segít , akkor másik olvaso, vagy bootpendrive-rol probalo 32 bitest( csak 64 bitest nem tudok 4GB-os (az 3,76 ugye..) pendrivra mert nem fér rá, és az kéne)
a pci-e slotos ssd jol hangzik de az 48k ez meg 22,5k volt.. és azt hiszem lapot kell mihamarabb cserélnem most
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest