Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
orbano #16333 üzenetére
Az miért is kicseszés önmagával? Én HDD-vel is kikapcsolom, mert akkor is használja a win a swapfájlt, ha amúgy van bőven RAM. Sokkal gyorsabb így a leállás, indulás, hibernálás, és úgy általában minden program használata. XP-nél 2GB mellett, win7-nél 4GB mellett már nyugodtan ki lehet kapcsolni, nem nagyon fog elfogyni a RAM... Persze ha valaki Gigabájtos memóriaigényű progikat használ, akkor nem biztos, hogy jó ötlet, de akkor meg vegyen 8GB RAM-ot, sokkal többet ér el vele...
Amúgy ha már ideírtam, akkor kérdés is lenne...
Olyan SSD kellene nekem, ami 100GB fölötti, és az op. rendszerrel kapcsolatos dolgokban, és programindulásban, és általános, nem júzer által kezdeményezett lemezműveletek a legtutibb. A szekvenciális olvasás annyira nem izgat, mert nem kívánok naponta 50GB-os fájlokat másolni...
A Crucial igen fürgének látszik, de kérdés, mennyire megbízható. Az Intel megbízható, de az írási sebessége annyira nem nagy. OCZ, Kingston, amit még olvasgatok itt, a kérdés, hogy megbízhatóságban melyiket érdemes, persze nincs hosszútávú tapasztalat, de mégis... Olvasgatom már pár napja a topicot, de nem vagyok előrébb. A javasolt cikkeken is túl vagyok már, az egyikben azt olvasni, hogy igazából mindegy, hogy általános felhasználásnál milyen SSD-t, mert lényegi különbség gyakorlati használat mellett nem igen tapasztalható, csak a tesztekben bukik ki a sebességkülönbség.
Ja, és még valami: ha kettéparticionálok egy SSD-t, akkor a "terület elosztás" csak adott partíción belül fog működni? Értem ez alatt, hogy ha felülírok egy területet, akkor az SSD ugyebár nem felülírja, hanem a legrégebben használt területet veszi használatba, tehát írja szépen végig a partíciót, és csak akkor kezd ténylegesen felülírni, ha a használatlan, vagy régen használt területek elfogytak. Namost ha ketté van particionálva, akkor csak a partíció végéig ír, és utána kezdi elölről, tehát fizikailag kezeli-e a partíciókat, vagy csak logikai a dolog, és mindig a teljes területet veszi-e igénybe? Nem tudom, értitek-e, mit akarok kérdezni...
Bár ha nem egyértelmű a kérdés, akkor nem lesz ketté particionálás, fogok egy mappát, és bemountolom második meghajtónak, így logikailag kettő lesz, fizikailag meg egy.Üdv!
Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest