- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise #16337 üzenetére
igen. erről írt a microsoft egyik mérnöke: a pagefile használatát eleve úgy tervezték, hogy kevés írási művelet legyen, és az is szekvenciális. ami végülis logikus, mert egy HDD sem épp a random írási sebességéről híres.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise #16339 üzenetére
Nem azt irtam, hogy minden benne van, amit Te kerdeztel
csak egy reszere ad megoldast.
Az hogy milyen program mennyit ir a disk-re W7 alatt a Resource Monitor-ban a DISK fulon tudod megnezni. Ba elinditod es egy napig futni hagyot, akkor meg is van a kerdesedre a valasz.
-
Ist
tag
válasz
unrealnoise #16332 üzenetére
Elettartamot es egyeb infokat pl. a CrystalDiskInfo progival, en ezt hasznalom.
-
orbano
félisten
válasz
unrealnoise #16332 üzenetére
de ugye nem csesztél ki magaddal és kapcsoltad ki a pagefilet is? mert látom az még benne van a kezdő hszban, mint jótanács
-
LK
addikt
válasz
unrealnoise #16228 üzenetére
NP. Hidd el jobb elolvasni egy átfogó elemzést,és csak a homályosabb dolgokra kérdezel rá.
Én is várom a nyugdíjbiztosítótól a reálhozamomat,addig csak lemegy az új Intelek ára.
-
Syl
nagyúr
válasz
unrealnoise #16212 üzenetére
Játékokat, programokat is rakhatok/telepíthetek fel nyugodtan a lemezre ugye? Photoshop meg etc.
Miért ne telepíthetnél?
a fenti meghajtó esetében is áll, hogy egy 20% körüli vagy több szabad terület legyen az SSD-n?
Ajánlott.
ne másolgassak rá, meg ilyesmi?
Miért ne másolgatnál rá? Nem fog elkopni
Nálam minden úgy van, mintha sima hdd lenne. Swap és hibernate fájl is az ssd-n van. Egy éves a kingston és még 100%-os.
A Backup hetente automatikusan menti a teljes ssd tartalmát hdd-re, így ha mégis beadná a kulcsot, a csere nem venne el 15 percnél többet az életemből.Szerk.
Egyet nem szoktam az SSD-vel: hülye teszteket futtatni!
Használni vettem (Photoshop, Indesign, Illustrator stb.) nem e-penist hegyezni -
LK
addikt
válasz
unrealnoise #16212 üzenetére
Az első hsz-t el kéne olvasni. Nem hiszem,hogy 6-7 A4-es oldalnyi infót ide írna valaki. Minden 3. ember ezeket kérdezi,ahelyett,hogy használná a keresőt + az első hsz-t+ google-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest