Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
szab.tam #14807 üzenetére
Kapiskálod.
A kérdés, hogy mivel és mit csinálsz!
Alignálás után neked a fájlrendszert (és nem a partíciót) kell mentened és azt átrakni az SSD-re. Hogy mivel csinálod az mindegy (acronis, norton ghost), csinálhatod XP alól is meg bootolható kutyafülével is.
"és az mbr nélküliség a recovery indítás előtt a beállításoknál egy pipa lesz csak?" Ezt nem értem teljesen. A lényeg hogy át kell pakolni az mbr-t is valamikor formázás után (nyilván azét az oprendszerét amelyiket átpakolod az SSD-re).Na, közben #14808 erre: Megmondom az őszintét nem tudom mikor rakja rá a telepítő. Ezt még én nem próbáltam élesbe, csak csekkolta valaki, hogy így is működik. Szóval ha nem csinálod meg úgyis gyorsan kiderül, hogy ha nem jó (nem indul).
Utána csináld meg!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő