- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Colos1 #10928 üzenetére
Regeditbe prefetch-t keleltt kikapcsolnom (megmondom öszintén másikat nem néztem ami alatta van) ,de a SuperFetch a services menüben alapból le volt tiltva (szal sztem ha a regeditbe engedélyezve is van maga a win nem indítja el,mert disableden van a funkció).Szal uj instalnáé defrag és superfech volt kikapcsolva win7 által...Ebböl kifolyólag lehet prefect érdemes visszakapcsolni, de ki tudja.Én win7el formáztam is az ssd-t csinált 1 100 megás boot partíciót ahogy láttam majd a maradékot...
Viszont érdekes,mert samsung oldalán nem létezik az ssd-m (64-estöl 128-asig vannak infok) söt az oldalukról letölthetö magician tools nevü progi is azt irja,hogy nincs samsung hardver a gépembe ..Szal gyakorlatilag nem létezö az ssdm
Írtam samsungnak kiváncsi vagyok mit válaszolnak vissza
-
cszn
őstag
válasz
Colos1 #10928 üzenetére
Sztem nem kapcsolja ki magától a win7. Legalábbis én csak itt hallottam valakitől, hogy megcsinálja, de előtte sehol se hallottam még róla.
De azért kíváncsi vagyok én is.
(#10910) zack Na látom visszamondtad. Jól döntöttél, ráér még a csere.
Én azt mondom ameddig nincs elérhető áron (25-30k) egy 128-256-os SSD, addig akiknek már van azoknak felesleges váltani. Az is csak egy helybiztosítás, hogy bármit pakolhass rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest