- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Storytime:
Húgom egyedül regelt Revolutra, össze vissza nyomkodta, végül a standard kártyát kérte DHL Express-el, premium csomagra váltva.
(Ugye trükkösen ezt ajánlja fel a kártya postázásánál.)Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó neki mert havidíjas.
Ugye vissza lehet váltani standardra az első 14 napon, csak akkor felszámolja a kb. 7000 forintos DHL Express kiszállítást is. Viszont refundolja az első havidíjat.
Gondoltam egy próbát megér a chat, írtam nekik az ő telójáról, hogy véletlen volt és tökre nem fer így premium fehasználót harácsolni. Engedjék már el a postaköltséget és rakjon vissza standard csomagra.
Mondta a néni, hogy nem lehetne, de jófej lesz, és mivel semmit nem használt a premium szolgáltatásokból ezért visszaállítja a postát meg vegyük ajándéknak.Szóval jófej volt a Revolut support.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest