Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Storytime:
Húgom egyedül regelt Revolutra, össze vissza nyomkodta, végül a standard kártyát kérte DHL Express-el, premium csomagra váltva.
(Ugye trükkösen ezt ajánlja fel a kártya postázásánál.)Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó neki mert havidíjas.
Ugye vissza lehet váltani standardra az első 14 napon, csak akkor felszámolja a kb. 7000 forintos DHL Express kiszállítást is. Viszont refundolja az első havidíjat.
Gondoltam egy próbát megér a chat, írtam nekik az ő telójáról, hogy véletlen volt és tökre nem fer így premium fehasználót harácsolni. Engedjék már el a postaköltséget és rakjon vissza standard csomagra.
Mondta a néni, hogy nem lehetne, de jófej lesz, és mivel semmit nem használt a premium szolgáltatásokból ezért visszaállítja a postát meg vegyük ajándéknak.Szóval jófej volt a Revolut support.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest