Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
Nagyobb összeget (5m+) szeretnék a jövőben forintról leváltani euróra. Hogyan tudnám a leggazdaságosabban kivitelezni?
Nem egy összegben kell, illetve nincs időhöz kötve.
Van Revolut, TransferWise, Curve és N26 is. -
TigerDzsó
tag
válasz UberMutant #1485 üzenetére
Az átváltott pénzt egy német számlára szeretném átutalni.
-
TigerDzsó
tag
Köszönöm!
Érdemes előre szólni a supportnak erről?
Ha esetleg kérnének valami papírt elég a magyar nyelvű adás-vételi vagy biztonság kedvéért fordíttassam le angolra? -
TigerDzsó
tag
Az én véleményem, hogy ezt a lehetőséget az EUR pénznemet használó országokban lehet jól kihasználni. Családban sokat vásárolunk Aldi, Lidl-ben, ha 10% visszatérítés van 30-40€ körül visszajöhet egy hónapban, ami szerintem a 10€ Prime díjjal együtt sem egy rossz ajánlat. Magyarországon én sem erőltetném annyira, a Kobe által említett okok miatt.
-
TigerDzsó
tag
Valakinek van tapasztalata a Vivid supportjával?
Tegnap délután írtam nekik, egyből jött egy automatikus üzenet amire reagáltam, hogy egy ügyintézővel szeretnék beszélni. Azóta nem történt semmi. Várjak még? Esetleg írjak nekik még egyszer? -
TigerDzsó
tag
válasz szuladam #1950 üzenetére
N26 és Vivid-nek van német banki licence DE IBAN-al, így szerintem ezek használhatóak fő számlaként, de...
MC (N26) vagy Visa (Vivid) kártyát adnak és vannak olyan helyek (szerencsére elég kevés, de a városban a posta pont egy ilyen hely), ahol csak EC-Karte-t fogadnak el, amit tudtommal FinTech cégek nem adnak. Plusz ha bármi bajod van nem csak egy app-ra hagyatkozhatsz, személyesen is tudsz ügyet intézni.
Nem tudom milyen csomagok vannak az ING vagy Commerznél, de az én bankomnál (TargoBank) legalább 600€ / 1000€ beérkező összeg esetén ingyenes a számlavezetés és nincs az utalásoknak költsége, kvázi nem kerül semmibe a számla fenntartása. -
TigerDzsó
tag
válasz ddsteel #2486 üzenetére
2023. március 1-ig működött a PlutusDEX, ahol közvetlenül a kártyádra kaptad az eladott PLU ellenértékét, ezt március 1-től szüneteltették előreláthatólag június 30-ig.
Azonban a napokban jött a hír, hogy június 30 helyett Q4-ben fog visszajönni a PlutusDEX, aminek PlutusSwap lesz a neve.Itt a cikk róla: https://medium.com/plutus/important-update-plutusdex-paused-eea-99f8d2747723
Addig csak MetaMask és hasonló megoldásokkal tudod eladni a PLU-dat.
Ehhez ezt a leírást találtam: https://www.reddit.com/r/plutus/comments/146zshi/buying_selling_and_swapping_plu_guides/ -
TigerDzsó
tag
válasz szabi__memo #2563 üzenetére
Egy ideje nem lehet Magyarországról regisztrálni.
Plutus official discordról másolva:
"Currently new KYCs for the following countries are suspended:
Poland
Romania
Latvia
Hungary
Bulgaria
Current accounts are not affected." -
TigerDzsó
tag
válasz szabi__memo #2565 üzenetére
A support oldalon ennyi plusz információt találtam.
"My documents are from a supported country based on your list, but I receive a message indicating they are from a non-supported country. Is this a bug?
In some instances, our system may temporarily block documents from certain countries, even those normally supported, as part of our ongoing security and anti-fraud measures. This is not a permanent situation and is subject to regular reviews and updates. If you encounter this issue, we recommend trying again another time in the future. We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding as we strive to maintain a secure and reliable service."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest