Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Értem amit mondasz, és bizonyos játékokkal én is ugyanúgy voltam, ahogy te. Az emlékeimben szépnek maradt meg, újra elővéve már nem volt olyan jó. Akkor jöttem rá arra, hogy az a játék nekem akkor nyújtott egy jó élményt, de semmi több. Ha ma már nem tud lekötni, akkor az csak éppen akkor, - fellángolás miatt vagy kitudja - volt jó. Amelyeket viszont nagyon szeretek, azokat több után elővéve ugyanúgy élvezem, és ez azt jelenti, hogy számomra egy nagyon jó játék, kedvenc, etalon, stb.

Azt én sem mondtam hogy melyik jobb (ez a "egyik jobb a másiknál" dolog nem csak erre vonatkozóan, hanem általánosságban is szerintem butaság), csak azt, hogy melyik szimpatikusabb.

Tegnap a "ki milyen más játékot szeret" kérdésre, félig meddig poénkodva válaszoltam, természetesen a Final Fantasy sorozat a number one a számomra, de nagyon sok játékot szeretek még nagyon. Manapság a mai játékok számomra valahogy nem az igaziak, nagyon messze állnak a régi nagy játékoktól (tisztelet a kivételnek, ma is vannak nagyon jók), és valahogy nem adnak olyan élményt mint a régiek. PS3 még nincs, ha lesz akkor bepótolok néhány címet ami kimaradt, de leginkább a PS1 -emmel játszok már jó ideje. Ott aztán van nekem minden olyan játék, amiket imádok.
FF mellett Ridge Racer, Gran Turismo 1-2 pörög manapság. 
Mindenevő vagyok amúgy játékok terén, és mindenre nyitott (japán játékokat különösen kedvelem), a lényeg az, hogy lekössön, legyen igényes, és ha végigjátszottam, akkor azt tudjam mondani hogy értékes és élvezetes órákat töltöttem a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- További aktív témák...
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest