Új hozzászólás Aktív témák
-
Biohazardxxx
tag
Sziasztok. Vettem egy fimi x8 se drónt, és azzal kapcsolatban érdeklődnék hogy ezeket ilyen téli hideg időszakban lehet e használni?
Azzal tisztában vagyok hogy az semilyen aksi nem szereti a hideget és nyilván ugy érdemes kivinii hogy a gép aksival együtt a meleg szobában pihent és fokozatosan kicsit járatva érdemes elinditani. Na de most azzal nem vagyok tisztában ha párásabb hidegebb esetleg gyengén ködös az idő az árthat neki? Hallom hogy megy benne egy kicsi venti és biztos hogy valahonnan sziv is be levegőt a gép hogy hűtse magát , de ilyen időben ez ártalmas is lehet? esetleg ha valakinekvan jó tanácsa azt szivesen meghalgatom
Köszönöm szépen előre is hogy segitetek 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- 58.5 mm full fém tamper
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm szépen előre is hogy segitetek