- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #85102 üzenetére
Én egy dolgot szeretnék: ne szavakat rejtsünk spoiler mögé, hanem egész mondatokat. Ezek szoktak kikészíteni: és akkor
kiment aKároly afeleségéhez , hogy megkérdezze tőle, mi lesz azkonyhába .ebéd (#85110) Dilikutya: Akkor nem csak engem zavar.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
válasz aizen92 #85102 üzenetére
"Cím Angolul és ha van akkor a magyar mellé! , IMDB linkkel mögötte."
Miért? Valakinek fáradság fél perc google-özés egy angol címnél, hogy mi a magyar megfelelője? Ennyire azért ne legyen már senki elkényelmesedve.
"Lenne egy X/10 illetve ha valaki nem szeret pontozni, akkor egy (_hoffman úrból kiindulva ) ajánlott / nem ajánlott kategória."
Valaki pontoz, valaki ajánlott / nem ajánlott-oz, valaki meg tetszett, nem tetszett, marha jó volt, egy adag trágya volt, stb. Szerintem mindhárom értékelés egyértelműsíti, hogy az egyénnek tetszett vagy nem tetszett az adott mozgókép.
Megint annyira meg akarjátok reformálni a topikot, mikor mi volt a kiindulás? Hogy valakinek nem tetszett, hogy most oldalakon keresztül a BvS megy. Szerintem eddig is átláthatóak voltak az eddigi írások és ha valaki nem volt lusta, akkor simán meg tudta keresni, amit meg akart.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- XPEnology
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!