- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Pearce #85106 üzenetére
Ha van imdb link, nem kell külön az angol cím. Van, amikor nem is tudom az angol címét valaminek. Pl. ott van a kommandós fegyver, megvan 2x éve VHS-en, sose tudtam, hogy Instant Justice, csak a minap kerestem volna DVD-t vagy BD-t külföldi webshopokban, és ki kellett nyomoznom, mi ez. Amúgy nem kapható BD-n, mielőtt valaki kedvet kapna egy jó kis Michael Paré/Tawny Kitaen/Charles Napier akciófilmhez 1987-ből.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
aizen92
addikt
válasz Pearce #85106 üzenetére
a magyar cím tényleg lehet kicsit sok. de az angol min legyen ott szerintem. aztán opcionálisan mellédobni a magyart.
De véleményem szerint az ilyen hogy BvS, JW, SWhét és társai ne legyen. Ha "kontextus" nélkül rövidítgetünk attól megörülök. és itt félre értés ne essék, nem arról beszélek, hogy egy pl. BvS threadben rövidítitek hogy BvS vagy SW, hanem értékelésnél a címben.
Kereshetőség legyen szempont értékelésnél. Ha az értékelésre reflektálunk értelemszerűen, ott nyugodtan mehessen a rövidítés, mert szar is úgy megírni a hsz-eket, hogy ki kéne írni a teljeset.és annyira jó látni a pozitív hozzáállást mindenkitől! ( ja nem )
(#85110) Dilikutya : vagy full spoiler mögé az egész vagy ha van egy olyan bekezdés, akkor az egész bekezdés spoiler mögöt. Ebben most igazat adok neked.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Lightyear - befektetési app
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autószerelők, autószerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...