Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz A.tessz #62743 üzenetére
Gyorsan utánanéztem....filmdráma...ártó szellem. Á, nem vagyok mostanában jó passzban, inkább kihagyom Főleg ilyen ajánlás után
(#62744) .LnB Bizonyos látványt az én lelkivilágom se fogad be, irtózom az ilyesmitől, hiába csak egy film. Láttam már eleget az utóbbi 10 évben, sajnos nem film volt, nem akarok több szenvedést látni.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Eagle16 #62894 üzenetére
[link] időzítve meg minden
(#62898) james001 Azok a lövedékek a célzást segítik, valóban ilyen minden második vagy harmadik lövedék direkt nyomjelzős.
(#62900) madgie
Most beindult, szerintem még ma lesz belőle Pont tegnap este bontottam le a kivetítőt, felújítás van.. így marad a 40" fullhd[ Szerkesztve ]
-
-
BITBOYS
addikt
Nekem még most is nagyon tetszett a Csillagok között egy mese a szeretetről, kapcsolatról, hitről. . Itthon azért jobb volt nézni, nem üvöltött az orgona
-
BITBOYS
addikt
Viasat3
-
BITBOYS
addikt
Lehet újraindítják a Kék villámot? [link]
'Blue Thunder' Remake Kicks Off Drone-Themed Film Frenzy (Exclusive) és tényleg
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Gladiátor, szerintem jó volt..plusz kaptam némi infót
-
BITBOYS
addikt
Gyorsan megnéztem ki mennyire értékelte..
Kiderül mennyire a szem a lélek tükre
I Origins, -
-
BITBOYS
addikt
válasz BITBOYS #63407 üzenetére
Industrial Light & Magic wiki érdemes volt átolvasnom
-
BITBOYS
addikt
Kicsit sok lett a hsz, de a mondj jó rendezőt sci-fi témából J.J. Abrams kimaradt
-
BITBOYS
addikt
Ez elkerülte a figyelmünket: Ilyen filmet rendezett Russell Crowe – Itt a The Water Diviner új előzetese Egész jó kritikát kapott
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Viszlát #63517 üzenetére
Elképzelhető, hogy a cinefest miskolci nemzetközi filmfesztiválon megtekinthető lesz, idén beterveztem erre a pár napra, hogy lenézek A múlt évben is volt pár nagyon komoly film aminek itt volt a magyar premiere.
Tib: Valahol ez a dolga, elméleti fizikus. Jóól keresztbe tenni a honfitársainak
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz callmeakos #63619 üzenetére
Egyszer utánanézek mi ebben a rossz, engem nem zavar 2K-s felbontásban Nagyvászon minőségben azért kicsit nagyobb felbontás kellene, de feketében így is verhetetlen
-
BITBOYS
addikt
A múltkori sci-fi témához... Spielberg is kimaradt, A.I. Mesterséges értelem című mozija nagyon jó még most is. És ez csak az egyik nagysikerű filmje. A Világok harca viszont nem sikerült valami jól
-
BITBOYS
addikt
Megvolt a Kingsman, nekem valahogy ez így kevés volt. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom majd írni..mindenesetre ez van. Nem volt rossz, de a ... mindegy is.
és volt még pár hasonló kis buktaKocsmai verekedés: Az elején ugye bereteszeli az ajtót, de a bunyó után simán kinyitja és kisétál kérdem én, ki reteszelte ki?! -
BITBOYS
addikt
Tiszta románc, ez a film még mindig jó, igazi örök darab
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz ígyvanferi #63834 üzenetére
Ezt már más is eljátszotta
-
BITBOYS
addikt
válasz radi8tor #63841 üzenetére
Nem versenyzek, nekem szimplán csak nagyon tetszik Reméljük simán hozza a második rész hangulatát, atmoszféráját..megy úgy mindenben felülírja majd..
(#63839) ígyvanferi Lehet csak nemjó hangulatodban láttad. 3D-ben biztos ütne egy megfelelő hangrendszerrel és legalább 100"-os vásznon
(#63843) radi8tor1 Nem rossz, tényleg nagy Fan vagy
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz Bad Pritt #63845 üzenetére
Nekem sajnos nincs
Ezt viszont rendesen összehozták: Japan tron dance biztos volt már..mod: Ok, részemről kiTronoltam magam
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Ez már tényleg művészet: Tovább fokozza a fokozhatatlant a Mad Max: A harag útja új előzetese
-
BITBOYS
addikt
Mozis lesz az biztos nagyon jó hangulata van ennek a bemutatónak is..gyanús A zene is jó áááá eddig minden klappol
mod: Nagyon jó ez az év filmtermésben
(#63924) gerii Vagy olyan lesz mint az új Dredd, megosztó, bár szerintem nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Kicsit más téma, de a hang miatt érdekes lehet Subot kapcsojjátokbe! VIDEO: LEGENDARY 28-LITRE FIAT S76 DRIVES FOR THE FIRST TIME IN 100 YEARS
Read more at https://grrc.goodwood.com/festival-of-speed/latest/video-legendary-28-litre-fiat-s76-driven-for-the-first-time-in-100-years#RZwl6FQUgtbo4D0P.99 -
BITBOYS
addikt
válasz FoxiestFox #63931 üzenetére
Valóban szép, de a hang itt annyira nem jó. Viszont lehet mellette grillezni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok