Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kidus
őstag
A rendezes nem csak abbol all, hogy eljutunk "a" tortenestol "b"-ig.
Koreografia, kameramozgasok, fenyek, kepvilag, vagasok, tekintetek stb.... nehol azert megvolt a hangulat is. Vartam eleg sokszor, hogy tortenik-e most mar valami... csak aztan nem tortent. Na ez volt a baj. Nem a rendezes volt kiszamithato, hanem a tortenet.
Kulonleges karakter meg ezerfele van. Talan nem mind kot le mindenkit.Ha nem baj, tovabbi beszelgetesbe nem szeretnek belemenni veled, mert kicsit bosszant ahogy irsz. Amugy is mit tepjuk a szankat, teljesen folosleges.
Ez a film egy postot se ert kb. nekem, mar az is hiba volt, nem hogy meg harmat. -
Kidus
őstag
Tehat abbol, hogy nem tetszett, az kovetkezik, hogy nem erdekelnek a kulonleges karakterek. Es tan az is, hogy nem vagyok fogekony az erzekenysegre.
Kicsi spoiler:
Pedig lehet, hogy egyszeruen csak nem lattam tul azon, hogy vegig sirva/majdnem sirva tancikal, hogy folyamatosan szedi a hatat, szakad a korme, lehuzza a boret, es mar a huszadik ilyen utan unalmas volt, nyilvan mindez a fejeben foleg, ugyhogy kb. a kozepetol teljesen egyertelmu volt, hogy valoban ki fogja nyirni magat, ezek utan ahogy neztem az uveggel leszuros jelenetet, akar ki is mehettem volna a mozibol....
Persze jo volt a rendezes. Meg aki szereti az effajta zenet, annak biztosan az is tetszett.
Meg aki tancol, foleg akinek szive csucske a hattyu halalat vegignezni, annak is elhiszem, hogy tetszett. Es meg ezer mas embernek kulonbozo okokbol.
De azert nem hiszem, hogy kevesebb lennek emberileg attol, hogy baromi fosnak tartottam, van ilyen is
Aktív témák
- Spórolós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Assetto Corsa Rally
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Add az iPhone-od a Mobile Sharknak!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest