Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz GeryFlash #783 üzenetére
Szia, szinte pont 1 éve rendeltem tőlük, akkor 32.08 zł volt a DPD és lehet más megoldás nem is volt. Lehet simán a lengyel posta is elküldi és a magyar posta viszi házhoz. DPD meg végigviszi a szállítást.
[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz GeryFlash #808 üzenetére
Forrest Gump úgy tudom nem jelent meg magyarul, csak az UHD verzión vagyunk rajta. Kontrollt egyszer láttam fényképen, németektől nagyobb az esélyed, de elméletileg gyengébb a képminősége, mint a magyar blu-raynek. Az ördög Pradát visel angol kiadásán rajta vagyunk, azt nem tudom mindegyik kiadáson-e, én onnan szereztem be.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz GeryFlash #812 üzenetére
Szívesen, Rocky szerintem a környező országokból rendeli a filmeket, így cseh, lengyel stb. borítósok, ha jól tudom. Én egyenesen kintről szoktam, olcsóbb, pl. a cseh Film-Game. Mátrix trilógia eleje és gerince angol, Predátor 2, konkrétan ahogy írom á-val. De Alien 1-4-nél azt se tudom melyik-melyik Itt vagy meg kell jelölni, vagy netről magyar borítót nyomtatni.
-
hdtomi
senior tag
Évekig egy Philips BDP7750 lejátszót használtam, teljesen meg voltam vele elégedve, igaz néha lefagyott. Aztán az elmúlt időszakban túlmelegedett, kikapcsolt magától, vagy nem akartam kikapcsolni. Aztán pár hónapja vettem egy Panasonic DP-UB824EGK lejátszót
-
hdtomi
senior tag
válasz makkmarce #962 üzenetére
Csak másodkézből, igaz kiadják külföldön 4k-ban, de azon és a mellékelt BD-n sem lesz magyar vonatkozás. olasz Amazon linkje
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, egy kis filmajánlóval jönnék én is. Tudom, hogy 4k-ban ki fogják adni, de külön BD lemezen elég ritka és tudtommal az angol kiadáson is rajta vagyunk.
Casablanca [Blu-ray] [1942] [Region Free]Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1068 üzenetére
Igen, UHD+BD lesz.
A kiadásra váró BD lemez új masztert kap? Sajnos arra tippelek, hogy marad a régi és csak az UHD lemez lesz természetesen új képi világgal ellátva.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1070 üzenetére
Köszönöm, akkor lehet megveszem, lejátszóm már van, bár 4k TV-m még nincs.
Nekem a régi borítós van meg. Codec: VC-1 (17.91 Mbps), bár amit fentebb linkeltem, annál is ezt írják.
Az amerikai kiadásnál már Codec: MPEG-4 AVC (25.91 Mbps) írnak, de ez sem új kiadás.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Itt azt írják, hogy a 70. évfordulós verzió BD-je került a 4k mellé [blu-ray.com].
-
hdtomi
senior tag
válasz makkmarce #1114 üzenetére
Pont nemrég olvastam, hogy az a borítós oldal (ahová felkerülnek a magyar borítók) megszűnik, így amíg lehet le kell szedni a kívánt borítókat. CoversClub
-
-
hdtomi
senior tag
Szia! A Grand Budapest Hotel raktáron van az Xpress-nél és a Bookline-on is 3990Ft-ért. Lehet csak nekem újdonság, hogy ez a nehezen beszerezhető film újra kapható. Illetve Angliából is beszerezhető, mert a legtöbb külföldi kiadáson is rajta vagyunk.
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1209 üzenetére
Sajnos még nincs kész a weboldal, de ha kész lesz érdemes feliratkozni a hírlevelükre. Én is megtettem és kapom is az infókat. Egyelőre ezen az email címen lehet őket elérni: kapcsolat@fanservice.hu
-
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, ha szeretitek a Harry Pottert nézzetek rá a MediaMarkt weboldalára
-
hdtomi
senior tag
válasz belinho #1243 üzenetére
Főleg, hogy 30-ért (ingyen postával) beszerezhető még ma az Xpress-ről.
-
hdtomi
senior tag
válasz kekesi132 #1251 üzenetére
Gratulálok, nagyon különleges gyűjteményed van!
Bevallom minden filmet nem is ismerek. 2 filmem van ettől az angol kiadótól, lehet ismered is: Second Sight Films.
Meg egy filmet kerestem, azt pedig Ausztráliából sikerült beszereznem, olyan rendesek voltak, hogy 5 ausztrál dollárt írtak a csomagra, így alig fizettem rá valamit, mikor ide ért.
Via Vision Entertainment
Lehet nincsenek olyan olyan különlegességek amiket gyűjtesz, de ha esetleg valamelyik kiadót nem ismerted, hátha találsz valamit.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz kekesi132 #1260 üzenetére
Esetleg eBay-en hátha felbukkannak majd, csak sajnos majd drágábban.
Second Sight kiadótól a Raw Limited Edition és a Revenge Limited Edition van meg.
Via Vision kiadótól pedig a Testament (1983) – Imprint Collection #170. Ez még kapható, pedig 1500 darabot készítettek csak belőle. A Raw és Revenge filmeknek már csak a sima tokos verzióját lehet beszerezni a kiadótól.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz belinho #1277 üzenetére
Remélhetőleg jól írja az Xpress, mert van pár borító, amit el is rontottak, aztán újra sem nyomták őket. A blu-ray.com oldal se mindig 100%. Én még a dvdcompare.net és a német bluray-disc oldalt szoktam nézni, illetve Amazonon kutakodni.
-
hdtomi
senior tag
válasz Eversmann #1293 üzenetére
Csak a blu-ray tartalmazza az extrákat, ahogy előttem írták van több kiadás is. ITT is meg tudod nézni a részleteket. Ha elég a sima műanyagtokos blu-ray 5000Ft, vagy használtan alatta is megveheted, de ha steelbook kell és esetleg UHD lemez is, akkor már drágábban lehet csak beszerezni. Viszont az UHD lemez nem tartalmaz extrákat, így olyat kell ahol az UHD korong mellett a BD is ott van. Nekem itthonról megvan blu-ray kiadásban, illetve a francia Édition Collector UHD kiadás van még meg, velük vagyunk egy UHD lemezen, a BD nem tartalmaz magyar vonatkozást. Francia UHD, francia díszdobozos , Fnac.com.
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1356 üzenetére
Én is nagyon szeretem a filmet, kíváncsi leszek a Forrest borítójára, alig láttam élő képet róla. Mintaképen fehér a háttér, a padon ül. 1 lemezes, extra nulla.
Nagyon szép a Man on Fire steel, de a többi film is szuper
A francia Fnac oldalán akció van, ahogy olvastam egészen őszig. Egyes BD és UHD lemezek 3db vásárlása esetén, darabja csak 10 euró.
Három Nolan filmet meg is rendeltem, UHD lemezeken ott a magyar vonatkozás.
*hogy biztosan ott van-e a magyar, nem tuti, most próbálok utána járni. elméletileg egy lemez van világszerte, de kitudja.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Facebookon azt írják, hogy van rajtuk magyar. Mondjuk a Csillagok között 4k nem jelent meg magyar hanggal, így azon csak felirat van. Elég gyorsan szállítanak, ha mind a 3-at nem is bontom ki egyszerre, de jelentkezni fogok miután megjöttek.
Illetve van egy ilyen Titans of Cult 3-Disc Limited Edition Steelbook , szintén olcsón, de azt olvastam, ezen nincs magyar hang.
-
hdtomi
senior tag
Ezek érkeztek nekem a napokban. Forrest Xpress akció.
A 3 Nolan film pedig a francia Fnac-ról jött. Eredetet kibontottam, mert sérült volt a tok, de a lemezeknek nincs baja. Bele is néztem, rajta a magyar hang az UHD lemezen (többit nem néztem, de úgy tudom csak az UHD-n vagyunk rajta). Mivel 3 filmet rendeltem 10,4 euróba került darabja, posta kb. 5 euró volt.
Reklamáltam fordítóval, vissza küldhettem volna, meg azt írta ügyintéző, ha a vissza posta számláját elküldöm kifizetik, de nem bonyolítottam a dolgot. Megragasztottam a tokot a borító alatt. Nem örülök, de nem esik szét vagy ilyesmi.Esetleg akinek megjött a kedve a rendeléshez, kartonba csomagolnak, de nem kimondottan vastagba. Nem biztos, hogy szállítás közben sérült meg a tok, bár lehet rápakoltak valami nehezet. Most nem kértem, mert nem steelbookot rendeltem, de érdemes kérni az ajándék csomagolást, ami csak egy kis papír boríték, de véd valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1391 üzenetére
1-2 film érkezett hozzám, ami "új" megjelenés és van fotóm az A Sólyom végveszélyben az olasz Amazonról. Már volt régebben ez a kiadás más országokban, de most újra kiadták az olaszok. Az UHD rendezői verzión magyar felirat, a mozi verzión magyar hang található. Meg van 2 db BD is a steelbookban. Szerencsém volt, mert eleve akciós ~22 euró az ára, de érkezett egy 5 eurós kupon is, így a plusz védelmet adó ajándék csomagolással és szállítással együtt is 27 euróból megúsztam.
-
hdtomi
senior tag
válasz Vikthor #1395 üzenetére
Igen, nagyon király a Sólyom!
Meg ezek vannak most úton: Ready Player One, a 4k lemezen magyar hanggal, és a Hegylakó sajnos magyar vonatkozás nélkül, de 15 euróért kár lett volna kihagyni, főleg, hogy az egyik kedvenc filmem és nagyon komoly kiadás szerintem.
Érdemes kérni az ajándék csomagolást mindegyik steelbooknál, mert annyira gagyi az Amazon karton borítékja, hogy sokat nem véd. Ajándék csomagolás egy szövet táska és mivel elég nagy, jól körülfogja a filmeket. Én kértem Sólyomnál és ezeknél is. Sólyom fóliázása és a kísérőlap is elég gagyi, emiatt nagyon pici kopás volt a kiadvány 2 sarkán is, ami még az Amazonnál kerülhetett rá. 3 euró/kiadvány, de eddig nekem megérte.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Esetleg aki filmeket, Legókat, könyveket szeretne vásárolni, ezt az embert kerülje, mert csaló! A pénzt megkapja, de nem adja fel a vásárolt terméket. Rendőrségen már számtalanszor feljelentették.
[Jófogás - 11KerNemo] [Facebook - Gábor (vezetéknevét változtatja]Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning