- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
Cím: Végveszélyben
Eredeti cím: Clear and Present Danger
vkinek van felirat hozzá???? -
Dying Fetus
tag
én az 1408 című filmhez nem találtam eddig megfelelőt ha tudok vmit írjatok köszi!
-
fap333
aktív tag
A Helyszínelők komplett 6 évadjának magyar felirataival nem találkozott valaki esetleg valahol? Érdekelne, de egyenlőre még nem találtam meg sehol
-
qdak
addikt
http://www.opensubtitles.org/hu/search
-
ALI_G
veterán
Hi!
A Cold Feet sorozatot játszották magyarországon? [link]
Van hozzá felirat mondjuk netán magyar?
mod: egyenlőre angolt se találok.
[Szerkesztve] -
gé_1
újonc
Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,szóval,nekem csak annyi kellene,hogy a feliratot 1 perc 57 másodperccel később kezdje el...Meg tudnád mondani,ezt hogy állítsam be?
-
k4mill4
csendes tag
-
gé_1
újonc
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy hogyan tudok feliratot a filmhez igazítani.(van feliratom a filmhez,csak nem pontos,mert csúszik...) Milyen progival tudom ezt megtenni,és hogyan? -
selesz
csendes tag
hello!
Nagyjából sikerült a dolgokat kiküszöbölnöm.
De most meg a zene és szöveg, azaz a music and lyrics magyar nyelvű feliratát sehol sem találom...Ha valaki tudna segíteni, annak örülnék.
-
selesz
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült orvosolnom a problémát, legalábbis némelyiket.
Viszont megint nem találok egy feliratot(magyarul nem). A zene és szöveg , azaz a music and lyrics című film magyar nyelvű feliratát keresném.Ha valaki tudna segíteni , azt megköszönném.. -
selesz
csendes tag
Na én már teljesen belehergeltem magam ebbe..
A feliratot meg tudtam oldani, h ugyanaz a neve legyen, és sikerült.Köszönöm a segítségeket!!!
Na de miért siet állandóan a felirat????????Állandóan........
És az mitől lehet(bár ez nem felirat) h a bs player némelyik filmet némán játsza le, de pl a media player, meg a power dvd meg hanggal(csak ott meg nem akarfeliratot hozzáűtenni-akkor sem ha ugyanaz a neve a fájloknak)???? -
chop
őstag
[link]
Itt is lehet talalni feliratokat, foleg angolt. -
_seth_
veterán
''Oh, Jesus Christ!
A kurva életbe!''
Imádom az ilyen fordításokat
De az ilyet is szeretem:
''Sure!
Nem!'' -
selesz
csendes tag
Megint én, és megint bénán... Letöltöttem a carter edző feliratát. De..
Nem tudom hozzáadni.. A BS playerrel eleve néma a film, a power dvd-hez vagy a media playerhez meg nem engedi hozzácsatolni...Mit csináljak????? Várom az instrukciókat!!Ekőre is köszi!!
-
selesz
csendes tag
Sziasztok!
Én már teljesen kiakadtam a keresgélésben...
A She's the man, a Supercross, és a Carter edző(Coach Carter) magyar nyelvű feliratát keresném.. Eddig sehol sem találtam!
Ha valaki tudna segíteni, annak örülnék -
ttoth
tag
Sziasztok!
Tud valaki feliratot a 24 második évadához? Én nem találtam az általam ismert 2-3 oldalon. Előre is köszi a segítséget. -
ngabor2
nagyúr
a szex és new york 1. évadjához keresnék magyar feliratot. az általam ismert feliratoldalak és a google nem adott találatot.
-
PazsitZ
addikt
Még mindig keresem a Manderlay c. filmhez a feliratot (lehet angol,német,magyar).
Egyenlőre mindenhol csak ''szláv'' nyelvűeket találtam.
Érdekes egyébként, hogy már a duna tv-n is leadták, felirat még sincs.
-
ngabor2
nagyúr
végigtúrtam az általam ismert felirat-oldalakat a MacGyver felirataiért. az 1. évadhoz találtam is, de a többihez nem. valaki tudna segíteni?
-
k4mill4
csendes tag
Opensubtitles
[link]
Itt nem csak magyar feliratok vannak, hanem sok más nyelvű is,
ha valakinek szüksége van rá. -
Csyppa
senior tag
Szerintem is jó a google,legalábbis én eddig minden feliratot megtaláltam amit kerestem
-
D4rkm4n
őstag
Egyetlen linkelt oldal sem jön be. Vagy nem elérhető, vagy nincs fenn semmi...
Nem hiszem el, hogy egyetlen normális oldal sincs, ahonnan feliratokat lehetne leszedni. Próbálkoztam már a hosszupuska.fw.hu -val is, de ott is csak egy-két filmhez van... -
Szten Márs
nagyúr
Affene, egy darab oldalt nem találok, ami bejönne... a www.feliratok.hu-n lévő összes link döglött, vagy nemtom mi van velük...
-
Chip
aktív tag
Ebben a topic-ban talaltok egy linket keresgeljetek ott.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=15779&start=120
U.i. a #129-es hsz-ra gondoltam
[Szerkesztve] -
tozso
tag
Hello
Sajna egyik feliratok oldal semm müködik nállam de nagyon sürgőssen szükségem lenne a Bazi nagy görög lagzi magyar feliratára. Ha valakinek megvan kérem dobja el nekem emailben.
Előre is köszi.
Üdv
tozso -
Agyzuzo
addikt
Nekem a fentiek nem működnek, ez viszont igen:
http://felirat.5p.org.uk/ -
gabe_
őstag
http://www.felirat.hu
-
elmo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest