- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
#73820095 #5047 üzenetére
Csak érdekességképp jegyezném meg, hogy a videó melletti kommentek szerint ez a Good Behavior című sorozat.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
Nem tudok róla, hogy ilyen oldalakról csak a film/sorozat megnézése miatt be lehet kapni valamit ami gondot okozhat. Sok filmet és sorozatot néztem már ilyen helyeken és nem volt soha ilyen gond. Akadozott, nem indult el, nagyon rossz volt a minőség de egyéb gond nem volt. Lehet valami hírdetésre rákattintott, azokat én kerültem.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Lenne egy film amit nagyon rég láttam és annak szeretném megtudni a címét de sajnos a Google nem tudott segíteni és ezért gondoltam megpróbálom itt is.
Ha jól emlékszem egy kéthajtóműves II. világháborús bombázó van benne (talán egy B-25 Mitchell).Ezzel a repülőgéppel repült egy vagy két fő az egyik óceán felett és az lezuhant egy szigeten. Úgy próbált/tak megmenekülni, hogy a repülőből hajót fabrikált/ak és azzal elhagyta/ták a szigetet. A repülőnek betört az üveg eleje és elkezdett beömleni a víz és úgy menekült/ek meg, hogy becsukták a pilótakabin ajtaját. Nem hiszem, hogy a II. vh alatt játszódott a film, szerintem már utána.
Nem tudom megmondani mikori lehetett a film, lehet 50-80-as évek.
Tudom nem valami sok amire emlékszem, de gondoltam hátha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó