Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Én is azonnal a The Wraith gondoltam amikor elolvastam a kérést, de a Száguldó bosszúban hol van Porsche
ha jól emlékszem csak egy európai autó van benne, az is egy szakadt angol triumph spitfire
De nem vitázni akarok távol álljon tőlem. Nagyon jó kis film volt annak idején, emlékszem hogy a nyolcvanas években fel kellet rá iratkozni a videotékában
Na de ma megnézem én is ez a Nasty Hero -t úgy is retró estét tartok
Ahogy nézem a főszereplő pacákot, szerintem ő játszotta Jesse -t a Nehéz napok egy Föld nevű bolygón sorozatban a nyolcvanas évek végén, az is jó kis filmvolt anno, de most is volt egy régi filmja azt hiszem talán tegnap este, valami kocsmában hülyére vert mindenkit egy szkander parti után
-
wolfman
veterán
Nem. Közben, hogy ide beírtam megtaláltam utána fél órára.
Tegnap meg is néztem, pedig csak angolul van interneten megtalálható.
Tényleg Visszatérés a címe, de ha így keresek rá, semmit nem talál. Ám jött az ötlet, hogy Internet Movie Cars Database alapján megkeressem. Két barátom segített, aztán meg is lett a film.
Végtelenül gyenge a cucc, de mégis gyerekkoromban megnéztem tucatszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest