Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Ma a rettentő rossz műsorok miatt videáztam egy kicsit és belebotlottam abba, amit kerestem

Fantomok (1998) -
-
válasz
lemmy71
üzenetére
Több oka lehet az újraszinkronizálásnak, ezt már sokszor átbeszélték más fórumokon, index cikkekben.
Lehet, hogy elveszett egy régi film szinkronja a rendszerváltás környékén, amikor a kertévék megjelentek és szinte szabad rablás volt a MTV raktárából.
Vagy - mivel a szinkront is kopirájt védi - előfordulhat olyan is, hogy a jelenlegi tulaj nem hajlandó átadni. Vagy csak olyan drágán, hogy kevesebbe kerül egy komplett újraszinkronizálás.Pld. Bud Spencer hangja Bujtor István helyett Kránitz Lajos
-
bul07
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
Köszi
Ó és tényleg abban benne volt
Ismerősnek ismerősek voltak a színészek, de sehogy nem jöttem rá hogy honnan(#4009) McDoug6lak
Köszi neked is
...............
De úgy nézem nincs magyar szinkron, és még feliratosan se, így lehet soha nem fogom megnézni

(Három nagy helyen néztem meg sehol semmi) -
Cs1csó
titán
válasz
lemmy71
üzenetére
Akkor ezt is ajánlom: Jönnek az oroszok! Jönnek az oroszok! -
-
mephi666
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
ezeken nőttem fel, részemről jöhet

#3032: igen, régen olvasgattam pl pókember képregényeket és azokban peter parker már dolgozó ember volt, aki másodállásban megmentette mindig az embereket... 2000 után pedig az összes reboot-ot a középiskolás éveivel indítják... (és ott vérzett el a garfield-os próbálkozás is) akciófilmekből az expendables hozta leginkább a retro-t, de van néha 1-2 jobb alkotás is... kb bourne-el indultak el a fiatalabb korosztály irányába
ez a "nehéz napok egy föld nevű bolygón" nekem is megvolt, de emlékeimben valamiért mindig schwarzenegger ugrott be róla
lehet újranézem hamarosan: csak 13 része van -
wolfman
veterán
válasz
lemmy71
üzenetére
Nekünk kazin szinkronnal volt meg, nem is volt rossz emlékeim szerint.
Amúgy a lényeges különbség a 80-90-es évek és a 2000 FŐLEG a 2010-es évek akciófilmjei között, hogy a főszereplő korosztály 40+ életkorról leköltözött a 20-40 éves korig. Szuperhősök, akciósztárok mind ilyen kis tehetségtelen ripacs tinik lettek. Kemény beszólások eltűntek viszont van sok fingós poén. -
wolfman
veterán
-
lemmy71
őstag
válasz
lemmy71
üzenetére
Tévedtem én Martin Kove ra gondoltam de nem ő játszik benne, csak így első látásra hirtelen megtévesztett

-
Cs1csó
titán
-
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(pont ellenkezőleg, de értem mit akartál mondani)