- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Törzsúr
senior tag
1-2 évvel ezelőtt már írtam ebbe a topicba ezzel kapcsolatban!
Egy olyan filmet keresek amiről szinte semmit nem tudok mondani, de az HBOn sokszor leadták régen. Egy fekete folyadék, valami űrlény lehetett az költözött az emberekbe akik teljesen a valami irányítása alá kerültek. Ha valakinek rémlik akkor leírhatná... segítek amiket általában mondanak erre azok nem azok pl. : halottasház, dolog, ...
Na ha valaki tud valamit, vagy tippel, várom szeretettel! -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #846 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi all!
Ha valaki tudja, hogy ez az űrhajó melyik filmből/sorozatól/játékból van, kérem szóljon!
-
hdsentinel
őstag
Sziasztok !
Egy régi (60-as, 70-es?) években készült amerikai filmet keresek. Egy figura két falu között mászkál egy erdőn keresztül. Az erdőben megölnek egy fiút és a gyanú erre férfire terelődik. Elfogják, börtönbe zárják, de még tárgyalás előtt a dühödt falusiak meg akarják ölni, felgyújtják a börtönt. A férfi el tud menekülni de a felesége végignézi, hogy leég a cella és azt hiszi, hogy meghalt a férje, ettől teljesen megtébolyul, nem érzékeli a külvilágot. A végére kiderül, hogy a férfi ártatlan.
Hitchcock neve merült fel és a Téboly című film, de mint kiderült ez nem az ....
Elvileg tévében is adták, a főszereplő színész halálának évfordulóján.Bármi konkrétum (színész, film címe, rendező) sokat segítene!
Előre is köszönöm!
-
-
fmaja
újonc
Sziasztok!
..én egy olyan filmet keresek, amiben egy japán fiú és a barátnője utazgattak amerikában,
vonattal, busszal, Elvis Presley rajongó volt az egyikük és Memphisbe akartak eljutni....
(se az elejét, se a végét nem láttam) megszálltak egy lepukkant szállodában és éjjel
furcsa zajokra ébredtek....lövöldözés vagy verekedés ...már nem emlékszem.....
....mi lehet a címe ? Köszi előre is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
qdak
addikt
keres 1 film, asszem francia, kb egy jo 10 éve láthattam iylen szerencsétlen emberröl szolt tök ügyetlen tipikus béna, de nagyon le7ett rajt nevetni, vkinek vmi tipje ?
ui: vmi oylsmi rémlik h megy fel a lépcsön és megburul aki elöte megy csaj azt is fellöki talán leszakitja a szoknyáját is nem bizti,ez nem bizti benne van: kiadja a tejet a macskának és a macska megdöglikigy ussza meg ...mert méreg votl a tejben ... de ez le7 full más film
-
Lalle
csendes tag
sziasztok
Láttam 1993-ban egy filmet
rovar oriásokról szól horror film
A történetben elrabolnak egy nőt a rovarok, és ezt a nőt probálják kiszabadítaniA film címe érdekelne köszönöm
-
LOTR
addikt
-
Zotya984
senior tag
Sziasztok
Melyik volt az a film amikor egy parkkal indítanak és egy csaj kötőtűt szúr az ütőerébe, mert a növények ki akarják irtani az emberiséget.??? -
qdak
addikt
hy ezt a filemt keresik 1 kedves ismim :
boncteremben kezdödik, azzal indul el a sztori hogy van egy csajszi (asszem) és megszolal neki egy hulla akin dolgozik. És valamiér tnem jutott át a tulvilágra...ezt deritik ki. -
pumpido1
csendes tag
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=11803&VID=066-916719604-71179518365202156
http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=53331137074524&cont=cikk&ean=A7328A
http://www.dvdabc.hu/index.php?sid=53331137074524&cont=cikk&ean=A9320A
ezt a 3 dvd-t keresem akinek meglenne az felvenné velem a kapcsolatot!
-
SPF
senior tag
Keresnék 3 filmet:
- Cherbourgi esernyők (1964)
-A szeretet szimfóniája
-Drága papa (Dad, Jack Lemmon, 1989)Tud valaki segíteni?
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyúttal keresek én is egy filmet. Csak részletet láttam anno belőle. Egy öreg férfi egy fiatalnak (16-20) mesél. A történet az idős férfi fiatalkorában játszódik, és egy nőről szól. Egy nőről, aki mesél az akkor 16-20 év körüli férfinak. A film a 3 idősík között váltogat. (Ha jól emlékszem...) Nagyon szeretném megnézni, de nem jut eszembe a címe...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
KisBundi
őstag
Én egy olyan katasztrófafilmet keresek amelyben volt egy (vagy több) föld felett lebegő feket szikla csak sajnos a címére nem emlékszem. A sziklának valami különös gyógyító ereje volt vagy mi a film végén. Ha valaki tud róla valamit annak előrre is köszönöm.
-
pd
tag
válasz
sislaciii #821 üzenetére
Üdv!
Tudom ajánlani a Magasfeszültséget.
Van benne hentelés rendesen, és a története is egész jó. -
sislaciii
aktív tag
Sziasztok!! Nem tudtok valami durva horror filmet?
-
-Mike-
addikt
válasz
venember83 #816 üzenetére
Watchmen vagy vmi ilyesmi
-
venember83
nagyúr
Melyik volt az a film, amelyikben kiöregedett szuperhősök voltak, úgy kezdődik, hogy meghal az egyik, akinek a kezében egy sárga mosolygó arcos kitűző volt. Nem régi, kb tavalyi vagy tavaly előtti lehet. Nem jut eszembe a címe...
-
Lalle
csendes tag
Sziasztok keresek egy filmet 1993-ban láttam
Horror kategoriatartalma (amire emlékszem)
Egy bunkerban játszódik, az emberek leszorultak a föld alá mert valami organizmus megfertőzte a fentieket
a film 20 perce körül beengednek egy lányt a bunkerba akit üldöznek a megfertőzött
lények (a lények bőr nélküli meberek) , de hamarosan kiderül hogy a lány terhes
az utod viszont fertözötten jön a világra!Nagy segítség lenne ha van valakinek ötlete
pontosan címeket várnék!
köszönöm -
oregcsóka
őstag
A "Piros csizmák karácsonyra" és az "Orgonista egerek" címü filmeket szeretném megszerezni, bármilyen formában. Elég sokmindent tudok értük cserébe ajánlani, a részleteket priviben vagy mailben megbeszéljük. (oregcsoka kukac freemail pont hu) Köszönöm.
-
Csapi007
veterán
Hy
Ki tudja mi annak a filmenk a címe ami a magyar alvilágról szól, van benne egy uborkát evő orosz, meg a Havannán játszódik egy része. -
Face8814
őstag
válasz
Csakénvagyok #807 üzenetére
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok #807 üzenetére
UP
-
Csakénvagyok
őstag
Tehát a következőket tudom a filmről:
Főszereplő : Pierce Brosnan
Három fiatal gyerekről szól, két fiú és egy lány, akiből az eggyik 7 napig bírja víz alatt.
Valami fantasztikus filmről van szó. Ennyiből valaki tudna segíteni?
-
Hali!
Egy filmet keresek remelem tudtok segiteni.
Nem 100% de 3-an is ugy emlekszunk hogy Eric Roberts jatszott benne.
Egy rovid kis film volt emlekeim szerint 30 perc kb.
A sztori olyasmi volt hogy adott egy sorozatgyilkos aki a kocsijaval vesz fel embereket es megoli oket. O Eric Robert ha jol emlekszunk. A film arrol szol hogy felvesz egy stoppos sracot akirol a film folyaman kiderul hogy szinten ilyen gyilkos arc aki pedig stoppal utazik es ugy oldokol.
A vege eleg vicces mert mindkettojuket egy 3. oreg faszi intezi el aki lakokocsival utazgat.
nagyon jo kis rovidfilm mar evek ota keresem de nem tudom a cimet.Segitsegeket elore is koszonom.
-
Wyll
őstag
Már kapott választ.
De újoncnak elnézzük -
Lalle
csendes tag
A film amit keresel
Kelekótya karácsony
színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték, 98 perc, 2004szereplő(k):
Tim Allen (Luther Krank)
Jamie Lee Curtis (Nora Krank)
Dan Aykroyd (Vic Frohmeyer)
Julie Gonzalo (Blair Krank)
Cheech Marin (Salino)
Jake Busey (Treen)
M. Emmet Walsh (Walt Scheel)
Erik Per Sullivan (Spike Frohmeyer)
Kevin Chamberlin (Mr. Scanlon)További kérdésért ankura@freemail.hu
-
LÁZ
addikt
Keresem A Holdlakók titkai c. francia mesefilm részeit, még lánykoromban bámultam a tévében, hálás lennék, ha vki megtudná szerezni a részeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest