Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
nem vmi forgalmas mostanában a topic

Dehogy ne legyek off, ezért eszembe jutott 1 olyan film, aminek, már elfelejtettem a címét,de lényeg az, h 1 csaj szerepelt benne és éppen 1 olyan jelenet volt, ahol a csaj kiugrott az ablakon. Amint kiugrott láttam, h a csaj még visszapattan. (Ez elég fura, mert 1 felhőkarcolóbol ugrott ki. Aztán visszatekertem és még1x megnéztem. Ahogy figyeltem, még a szivacs is látszott, amire ugrott
LOL
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
a 3. a Magyarvándor-ban volt, ez csak a moziban látszik. Amikor felszállnak a lóra jól látszik, h Tisza cipőjük van.LOL
Van1 másik ilyen, az pedig a Karib-t. Kalózaiban volt, Jack Sparrow kapitány csinos kalapjának címkéje kivillant, rajta az Adidas felirat
-
Kasza08
őstag
a Másik a Taxi 2-ben, Giber bemutatja a verdát, az ablaka hóót fekete. Később elintézi a Super járgány sofőrjét, és berakja Daniel-t a kocsiba. A sofőr csere során volt a kocsin kívűl és a kocsin belül a kamera, de mindig tök átlátszó a üveg. amikor város néző körúton vannak, szintén felváltva sötét, világos az üveg

-
Kasza08
őstag
A Horrora akadva 3.-ban van 1 olyan baki, h amikor a szöszi csaj, elmegy ''orákulum''-hoz és feldönti azt az oszlop izét, a az oszlop eldől, a rajta lévő váza pedig leesik. a kövi kép: a csaj elnézést kér és a háttérben ott az oszlop felállítva.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest