Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#96302336 #1575 üzenetére
Hát akkor ez lehet nehéz volt.
Szörny RT. Az első idézet, amikor a szőrös csóka hátára ragadt egy zokni, és ordítja a társa a vészkódot.
A második, amikor vitáznak a kislányról és lebuknak, ott behazudja az egyszemű, hogy musical szöveget próbálnak
A macskafogóban Grabovsky volt.
SAFRANEK !!!!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
abban csak az elso fele van, ha jol emlekszem (jay mondja bob-nak, mikor az auto felirtarol ''beszelnek'')
amibol en szedtem, az nincs tobb fel evesnel, s mint irtam, sorozat (nem olyan sorozat, mint kevin smith new jersey sorozata, hanem rendes, hetente jelentkezo komediasorozat) -
törölt tag
ÉS egyenlőre az utcsó:
HUSZONHÁROMEGYKILENC!!! HUSZONHÁROMEGYKILENC !!!!!! -
törölt tag
És még egy:
Mondd ki nyugodtan Fin-gom-sincs ! -
törölt tag
Akkor én is:
Olyan hideg van itt. Vagy csak én fázom? -
C4mp3r
addikt
''- Csak ne zöld legyen. A fenébe! Tudja melyik idegen életforma hagy hátra zöld sugárnyomot, és iszik cukros vizet?
- Várjon csak pont ez volt a kérdés tegnap a mindent vagy semmitben. Mi is volt a válasz?
- Z egy bogár van itt.''
[Szerkesztve] -
titin
csendes tag
- Na akkó' jössz vagy nem? Elől-hátúl 4000, mónikázás kettő, kézimunkát meg csináljon a q*va anyád!
- Én a menyország kulcsát keresem!
- Az itt van e! -
greenmukk
tag
Itt van még pár idézet Ford Fairlaine-től:
Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
Johnny volt az egyetlen, aki nálam is gusztustalanabb tudott lenni. Sráckorunkban gusztustalansági versenyeket rendeztünk. Kiköhögtem egy rakás turhát az asztalra, mire ő: ''kezdőtől nem rossz'', és fogott egy szívószálat...
Na és ti kik vagytok? Fasz és Szopó, ugye? Melyikőtök melyik, mi? Vezettek még ma este? Igen? Akkor ajánlom a szerpentint, főleg a kanyarokat!
* Ő mindenféle rocksztárokkal lógott. Olyanokkal, amilyen Bobby Black volt. Akik ha kell a pénz a drogra, csinálnak néhány ''Rock a drog ellen'' reklámot. Tudják milyenek ezek. Hogy milyenek? Hát ilyenek. Tudom is én.
Keith Richards forog tőled a sírjában. Pedig a fószer még nem is halt meg.
Rock-sztárok. Megőrülök ezektől a rock-sztároktól. Nem fizetnek, csak adakoznak. Hogy fizessem be az adómat víz alatt működő CD lemezjátszókból és dedikált dobverőkből? Nekem készpénz kell. Kp, dohány, volt elnökök képei, Michael Jackson, Gerald Ford.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest