Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Wyll: Mi is ennek a számnak a címe?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya19
csendes tag
Én is leírom a tapasztalataimat, ha már 1 ember meggondolja, hogy megvegye ezt a trágyát, már megéri..
Néztem sok streamet, olvasom a tapasztalatokat, úgy tűnik idén is 2 féle játékot adtak ki. Pc-n játszom, már a 07 óta kisebb kihagyásokkal, de ennyire rossz játékkal még sose játszottam.
A szervereket hagyjuk, évek óta rosszak, és lesz még rosszabb péntek után, szóval nem is érdekel hogy laggos az egész. A játék hibáit ami a 21 és 22-ben is megvolt nem sikerült kijavítani, bár szerintem meg sem próbálták. 1 évet töltöttek azzal, hogy berakjanak pár grafikai újítást, majd eladják ugyanazt amit az elmúlt 2 évben eladtak. Pár hiba, ami "élvezetessé " teszi a játékot:-az AI védekezés zseniális, nálad van a labda, nem tudod megjáratni, mert MÉTEREKRŐL leszedi az ellenfél.
-szereled az ellenfeled, a labda tovább csorog, de nem tudod kikerülni a playert, kvázi feltart így hiába szerelsz, nála fog maradni
-A scriptek maradtak rivalsben is, 6 kapufát rúgok, a játékosok nem futnak, vezetem a labdát 4 méteres hátrányból beérnek, mintha kajak sprint nélkül játszanál.
-a kapus azután emeli fel a kezét, miután már bent van a labda.
- ugyan úgy lehet 25-30 méteres gólokat verni, ezt sem szedték ki.Egyáltalán semmi javulást nem érzek a 22 óta, azt is 1 hónap után abbahagytam a játszhatatlanság miatt. Most is el fog múlni az újdonság varázsa mindenkinél, de most patch sem kell hozzá hogy egy rakás sz..r legyen az egész. Már most az. Szóval ha valaki hezitál rajta, hogy megvegye vagy sem, akkor ne tegye. Ennél csak jobb játékokra lehet költeni a pénzt, aki meg fifázni akar vegye meg a 21-et és karrier módozzon, az talán még ér valamit.
Fifa 23= hyper motion 2-be csomagolt kaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest