Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
én továbbra is azt érzem, mint a 22 elején, amikor kiborultam és visszamenten prevgenre.
Néha hajlandóak megmozdulni a játékosaim, néha viszont olyan szinten lelassulnak, hogy mire átvenném a labdát, egyet sem tudok fordulni, mert azonnal szerelnek. Skillek teljesen esélytelenek, olyan lassan veszi be, legtöbbször meg sem csinálja... Egy egyszerű ball szinte másodpercekig tart, mire elkezdené az animációt szintén szereltek háromszor.Mindezt úgy, hogy meccs elején 22ms pinget ír. Teljesen változó a gameplay. Ha képesek mozogni a játékosaim akkor van esélyem, ha nem, akkor szét vagyok alázva.
És közben nézem Borast, akinél olyan fluid a játék, hogy öröm nézni... én is azzal a játékkal szeretnék játszani, amivel ő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest