Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
csaszika87
üzenetére
Egyrészről ez SEM az én conteom volt. Csak érdekesnek tartom, hogy tud elcsesződni valami, amihez elvileg nem nyúltak. Ebben semmi frusztráció nincs, és nem is érdekel, mert nem snipolok sosem. Viszont a személyeskedés, meg a megtippeljük mit érez a másik nem hiszem, hogy igazán bárkit is érdekel. Nincs semmi értelme, mert semmit nem bizonyít. Ez nem conteo, hanem személyeskedés. Mint valaki írta korábban, van akit érdekel a conteo. Van akit zavar. Neked is javasolom a némítás gombot. Főleg ha nem 299 karakter fölött megterhelő. Itt a te kommented nem értelmes. Sebaj, megpróbáltad.
hint: persze a logikád érthető. Egyetlen dologban nem értek egyet: egy cégnél nincs olyan hogy x bevétel elég. Mindig többet akarnak. Mindegy milyen úton. Bár mint mondtam ezzel az összeesküvés elmélettel feltétlen én sem értek egyet. Csak nem értem, ilyen hogyan történik, ha nem nyúlnak ott hozzá a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 58.5 mm full fém tamper
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest