Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Legalább lesz egy szabad hétvégéd.

De ha neked sem sikerült, akkor én sem számítok sok jóra. Direkt kivárok még, az elején úgy látszik mázlim volt a 2/2 győzelemmel.

Most vagyok Div4 rank1-nél. Remélem bejutok.
21-ben a vége felé G2 és Div3 voltam. Na meglátjuk. Talán este több casual játékos ül neki.Stylerr, most, napközben csináltad meg? Én még kivárok.

-
Woodslave
félisten
válasz
Digestive
üzenetére
nekem még van matematikai esélyem. Mondjuk 4-4 vereség nem igazán jó előjel

Amúgy én meg azt vettem észre, hogy legalábbis ezen a négy meccsen teljesen pariban voltam, ebből kettőben egy utolsó perces ajándék tizivel meg fax rebound góllal kaptam ki vezetésből.
Egyik:
bocs biztos remegett a kezem.
Jövő hétre talán már többen összeszedik a pontot többen aztán hátha. Division 6-ban is már hogy többen vannak akiket meg tudok verni. Egy win a div 5 (illetve kettő lesz mert tuti most kikapok és oda a winstreak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

21-ben a vége felé G2 és Div3 voltam. Na meglátjuk. Talán este több casual játékos ül neki.