Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Rohadjak meg ha értem...ha ellenem futtatnak, akkor garantáltan lefutják a védekező játékosomat, ilyen hyperjumpinggal, de ha én indítok, szinte biztos hogy az ellenfél ér oda hamarabb...Ez már statisztikailag is lehetetlen
Félóra alatt se gól, se win az icon swappal így napközben, ennél még dolgozni is jobb.PSN: xszabikax
-
Zimmi91
addikt
válasz Dzsoki92 #9804 üzenetére
Én ugye nem játszom WL-t így csak 16 token a max, még nem vettem ki senkit ezért is agyalok, védőim vannak jók untrade oda nem kell icon, előre Rooney az kiesik, Zambrotta helyén van Clauss, szal max Del Piero játszik, de szerintem ő se annyira extra, hogy megérje.
Nyilván a lutri pakkoknál jobb bármelyik fix icon" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
válasz Dzsoki92 #9804 üzenetére
ez csak egy játék. A fodderek semmit nem fognak érni (tudom nem eladható de a pack "értéke" azért jelent valamit, nem mindegy mennyit spórolsz mondjuk) totyt meg nem valószínű hogy nagyobb eséllye nyitsz ezekből, bár tots alatt potyogtak rendesen de itt 12 játékos lesz. Aztán lehet az ea úgy felhúzza a pack weightet hogy még Digestive is nyit egy totyt
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
Icardit próbálta már valaki? Érdemes kidobni miatta Benzemát?
-
Woodslave
félisten
én is elgondolkoztam rajta Di Natale helyett aztán rájöttem hogy túl sok speckó lapot kellene beledobni meg sokat kellene költenem szóval ezt elengedem. Mindig az jut eszembe amit Mbappe, Neymar Di Natale nem tud megoldani azt senkivel nem tudom - mármint aki elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
melyiket vetted meg? Tavaly én is próbáltam a babyt meg midet. De megint eszembe jutott nekem is hogy Mbappe eleget volt már kellene egy legenda hátha
na most jut eszembe akkor Neymarnak nincs link...
[ Szerkesztve ]
-
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #9813 üzenetére
Már olyan lettem mint te. Állandóan varialok.
Hétvégén vettem mbappet de öt meccs után el is adtam. Szetesett az egész csapat ahogy bekerult.
eddig 3 meccsen próbáltam de kegyetlenül lő ballal.
A jobb viszont eddig nulla azzal nem kell erőltetni.
Nagyon tetszik marad.
Tavaly 3x vettem meg és próbák után el is adtam.
Eddig úgy érzem idén metabb lett.Viniciust érdemes lehet neymarra cserelnem? A 85if van.
-
-
Mrdevil
addikt
Azért kíváncsi leszek bele nyit e valaki innen a fórumról egy totyba. Tuti untrade lesz, ha bele is nyitok.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
-
eM'82
addikt
ha 4231-ben tolod, akkor az LCAM/RCAM kb hálátlan szerep, ezt beszéltük már itt. Nem annyira látványos, sok gólt termelős, de ha kell, akkor oda tud érni a kapuhoz és be kell tudni lőnie. Alapvonalig tudjon futni, cselezni, azt bepassz.
Ezt a Taarabt gyereket toltam ki szélre, ott is állat (Aouar ment a helyére CM/CDM-nek Acuna-val párban, jobb is a def értéke). Akkor finesse-t vert ma Allisson kapujába, öröm volt nézni.
A low budget(ebb) csapatommal tényleg jobban élvezem a meccseket (már amelyikben meccsben vagyok). Alacsonyabb az elvárás. -
Mrdevil
addikt
Jön prime Vidic, Prime Kaká sbc.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
gjoe
addikt
4222-ben tolom általában, ha nagyon kell támadni akkor nyitok 41212.
Messi jobb cam
A 4231 nekem nem jön be.
Nálam etebo amúgy a kedvenc. Meccseket dönt el. 16ról akkora gólokat lehet vele csapatni mikor feviszem. amúgy meg egy pitbull a özéppályán acunával.
Kapuban meg petr cech véd néha olyanokat, hogy csak lesek és érzem amint az ellenfél földhözveri a kontrollert. -
-
Izéjose
tag
Szerintetek a long shots stat meddig vonatkozik a lövésekre ?
Mi az a távolság amin belül elég Icardi-nak a long shot 80statja? -
gjoe
addikt
válasz Izéjose #9829 üzenetére
Szerintem a 16-os vonalán kívüli lövésekre.
Ja és a trait sokkal fontosabb. Például nálam etebonak van long shot taker trait. amúgy 75-ös a long shotja. De 16-18 méteres sávból eleresztett sima lövések tuti gólok ha védő nem tud bele blokkolni. Na ez icardinak nem fog menni szerintem.
De kérj tesztet AP-tól.[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #9822 üzenetére
Azt a videót gyorsan mutasd már meg, ahol megverik a gyereket.
Na én pedig picit invesztáltam a védelembe, úgy éreztem most már nem elég gold Mendy, és jött helyette RTTK Lodi.
Xavival sem voltam megelégedve, szerencsére össze tudtam rakni a csapatot úgy, hogy egy jobbat tudjak tenni helyére, be is illesztettem Draxlert. Így már elég jónak gondolom a csapatot, de szívesen várok ötleteket.
A Neymar-dologhoz:
Szerintem Vini mozgékonyabb, én jobban élvezem vele a játékot, pedig csak a SIF (85-ös) lapjával játszom. Ettől függetlenül Neymar shooting statja hazugság, több gólt ver be, mint amennyit a statok alapján kellene. -
bubuska10
senior tag
Amúgy ha már "flashbacknek" keresztelték el ezeket a speciális kártyákat, akkor csinálhatnák úgy, hogy tényleg flashback legyen: vagyis legyen mondjuk Icardi Interes. Na, pl. ő a PSG-be SOHA nem volt jó.
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Na Öcsi bácsi kezdett egy laza 4-essel Már ezért megérte innen lexarom
Erre a Mattheusra viszont a 21-es moments lapjara emlékszem ez meg nem olyan
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #9835 üzenetére
Én 4-3-2-1-et tolok egy ideje, rápróbálok majd erre a taktikára.
Aktív játékos nem kaphat más lapot, csak amelyik csapatban szerepel. Licensz, jogok és egyebek miatt ez esélytelen. Visszavonult játékos hero/icon lapjánál nyilván más, de aktív játékos mindig csak és kizárólag olyan lapot fog kapni, ahol aktuálisan játszik.
-
|AP|
veterán
volt itt szó pár napja a fun faktorról, meg hogy mennyivel jobb olyan játékosokkal játszani, akiket az ember kedvel.
Nos, a Vini-Neymar csere után tényleg sokkal jobban élvezem a játékot, valahogy Neymar is jobban fekszik nekem. Pár meccs alatt már lőttem vele messziról, közelről, mindenhonnan gólt.
Ráadásul mióta jött a csapatba azóta Messi is megtáltosodott. Kis gól is gólIcardi meg hozza amiért jött. Tizenhatoson belül szinte mindent bever és fejjel is nagyon jó. Benzemával már egy ideje nem tudtam szögletből gólt fejelni, Icardival ez a második meccsen összejött. Boxon kívülről még nem nagyon teszteltem, ha lesz még időm próbálgatom.
-
Raunchy
tag
Nálam otthon 1000 mbit Telekom optika van már egy éve. 26 és 30 ping között mozgok konstans, az már nem rossz! Pénteken az irodába bekötötte a Vodafone az 1000 Mbit rézen! Bérelt vonalon a netet. A szerelő mondta hogy ez közvetlenül a gerinchálózatra csatlakozik. Az első gondolatom az volt hogy este hozom be a pst és itt nyomom le a kvalit és a WLt. Ez így is történt 😄
Gyerekek, 12!!!es pingel játszottam wifin 😄
Az eredményekben csekély fejlődés ment végbe, de a jobb játékosok ellen is simán partiban voltam. 59 pontot sikerült elérni 13 win valami teljesen logikátlan taktikával amit woody is tesztelt swapban 😄
Nem voltak a rám jellemző hátul eladó labdák, ült minden. A játékosok nem tolták meg mégegyszer a labdát lövés vagy passz előtt.
Mindezt Ps5 ön.
Ezt a játékot ezzel a ping-el lehet élvezni, teljesen más -
raven84
senior tag
Iszonyatos rebound van a marketen, elég durva. Kiszálltak az emberek az ikonokból és veszik a más special kártyákat vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest