Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Raunchy #9351 üzenetére
ja. Csak mondjuk lekontráznak aztán ott van a két védő
De funnak néz ki majd én is kipróbálom. Mondjuk nálam most ilyen bajok nincsenek legalábbis ha nem megy akkor nem tudom egyértelműen a formációra vagy taktikára fogni. Jobban szeretem a stabil formációkat most. 4-2-2-2 vagy 4-2-3-1 de jobban a két st-t szóval ezt nem szoktam annyira.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gjoe
addikt
Na kiraktam a mid ikon csomagot.
Desailly (megkaptam 11 token helyett 10-ért)
Hát nem repkedek az örömtől.
Viszont lehet eladom makelelét, megy a helyére és in-game újra 3-5-2ben tolom és maki mehet cb-be -
thebigK
addikt
igen, ez egy jo opcio. Milyen a csapat?
Ha Laliga játékosaid vannak, valahogy epitsd be OTW Alaba-t vagy HL Acuna-t, kezdj 5 vedovel, valami fullback mehet 7chemen CB-be, hogy Acuna pl fullchem legyen. Ha nem Laliga fele mozogsz, akkor ez targytalan“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
taylorp
senior tag
Ide Eto'o jött a mid ikon pakkból (swap). Öröm é bódottá
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Izéjose
tag
Belefutottam egy leak-be elvileg jön egy Pato SBC
-
|AP|
veterán
tényleg minden tiszteletem azé aki nextgenen szivatja magát.
Én nem tudom ti hogy bírjátok, de számomra totálisan játszhatatlan és élvezhetetlen a nextgen gameplay.
Volt vasárnap két meccsem, amikor elhittem, hogy történt vele valami és talán tudom majd élvezni, de nem, az csak valami zavar volt az erőben.
Nekem felüdülés visszatérni a prevgen verzióhoz, ott tudnak fordulni a játékosaim, nem pattan el tőlük a labda, a védőim is hajlandóak megmozdulni, működnek a passzok, stb.
Nem hiszem, hogy teszek több próbát, nem szivatom magam tovább, teljesen jól elvagyok a nextgen verzióval. -
dvtkfan
senior tag
Örültem volna én is valami használható base vagy mid icon lapnak a swapból...helyette kaptam őt....
Na majd hátha akkor a 81+, 82+ vagy a 83+ bead egy toty-t...tavaly sikerült először sok év után nyitni egy toty Alexander A.-ot, így bízom benne megmarad a jó szériám.
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
|AP|
veterán
ja, persze, csak úgy felb@sztam magam, hogy már összezavarodtam
Nyilván, aki az elejétől ezen játszik az már hozzászokott, de én egyszerűen képtelen voltam megszokni.
Aztán elkezdtem a prevgenen játszani és most már úgy néz ki nincs visszaút.
Gondolom a következő résznél már nem lesz választás, de nem érdekel, legalább addig okozzon néha egy kis örömöt a játék, ne csak szenvedést -
Raunchy
tag
válasz Woodslave #9352 üzenetére
3 védő az, Delaney egy vonalban van velük középen 😊
Hát ezzel nem védekezni kell, viszont nagyon könnyen tudok Lövőhelyzetbe kerülni ami nagy előny. Kontrázzon le, és lőjön 3-4 gólt, amíg én lövök 6-ot meccsenként.
Nem árt mellé valami defenzív taktika is, de ez legalább fun -
raven84
senior tag
PC-n is ekkora húgyszar fos a gameplay egyébként? PS5-n elképesztően unreszponzív minden. Mire átveszem a labdát már robban is oda az ellenfél, Messivel nem lehet megfordulni meg ilyenek. Mi a fasz történik ebben a fos játékban?
-
Mrdevil
addikt
3* 85+ : egy 86 Handa a legjobb benne. Gusztustalan.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Woodslave
félisten
-
bubuska10
senior tag
Egy újabb anomália: az egyik objectives silver portugál gyereknek (vmi Jota) lecserélődött a feje Iniestáéra tavaly is megtörtent ugyanez, akkor Jadon Sancho változott át Iniestára. Beszarok. Természetesen PC-n.
-
EA's hit
őstag
Nekem kivételesen egész jó lett, bár csak foddernek jó, de semmi gyakorlati haszna nincs: HL Kimmich és két 86-os gold.
-
HdRew
őstag
Az IF lapok ára az egekben. Úgy manipulálják a piacot ezek, ahogy akarják.. ha ezt tudom, akkor tartalékolok az IF lapokból. Mondjuk van egy eladhatóm, ami QS, de ennyi, meg mellé 40K zseton. Azon kívül 40K lenne kirakni az SBC-t, hacsak nem húzok egy extrát, nem éri meg kirakni egyszerűen. Egy Hakimi már bagóért megy, Varane szintén, más viszonylag low-rated meta lapokról nem tudok így hirtelen.
-
PEZZY93
tag
Kiraktam az icon sbc-t, Puskás jött. Aki használta az tudna mondani valamit Róla?
TAKE THE BALL, PASS THE BALL
-
Gaborz1
senior tag
Swapos Mid Icon Pack: Luis Hernandez
öhm, most már ilyenem is van...iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
PEZZY93
tag
-
Woodslave
félisten
Na két online swapot megcsináltam. Kimondottan jól szórakoztam ma.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Na most egész hamar sikerült elérni az elitet 85+ból Koulibaly
-
Woodslave
félisten
mindig rácsodálkozom őszintén amikor ezt a "fun" vonalat mondjátok. Miért lenne fun? Nekem az a fun ha Mbappevel meg Neymarral nyerek
Miért "fun"abb ha ezekkel játszol? Vagy miért ez lenne a játékban a fun vonal?
-
-
Woodslave
félisten
válasz thebigK #9398 üzenetére
én nem vagyok ilyen "lázadó" tipus
Na persze Kroosok már 25k lehet tényleg most elindulnak felfelé, mondjuk megint nem értem miért de már megszoktam ja ikon pick "leak" Hát már mindegy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest