Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrguba
őstag
ERRE A FUN CSAPATRA VISSZATERVE
lenyomtam kb 30 meccset az efl jatekosokkal kiegezitve par angollal.
HAt erzetre majdnem ott tartottam veluk mint a fo csapatommal.
Csak hat itt mivel mindenki untrade akkor ha szar akkor szar a jatekos -
Robertoredo
tag
lehet bagatel a kérdés de mi az a snipolás?
-
Aguinaga
őstag
-
raven84
senior tag
válasz Robertoredo #9452 üzenetére
Mikor marketről áron alul buy now -val megveszel egy játékost.
-
dudu5130
őstag
válasz Robertoredo #9452 üzenetére
Piac figyelés. Szoktak néha elég alacsony áron rakni ki kártyákat a piacra amiből elég jó haszonnal lehet kiszalni. Meg az alacsony licit hátha és társai.
-
bubuska10
senior tag
A TOTY posztonként jön, vagy egyszerre kidobják az összeset?
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Woodslave
félisten
Kipróbáltam egy régi új taktikát. Bundes swap. Gold lapok Baku spec. Ment mindenki ahogy kell király volt.
Kipróbáltam rivals Neymar Mbappe Di Natale. Katasztrófa ez miért van
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz LendvaiFeri1 #9458 üzenetére
Két jó lap megint. Bastoni 5-ik if lapja de még mindig xar..
-
Tigibeeb
tag
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Ez a Muriel és Darmian páros elég pofás. Kinullázom a klubot értük. Végre egy tuti jobb hátvéd a calcioba.
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #9449 üzenetére
Amúgy szerintem ez a cselezgetős dolog elmegy vagyis elmenne, ha úgy lenne mint a való életben. Hogy esélyed nincs átmenni egy komplett védelmen. De lássuk be, ez a játék szar. Pl a szerelés gomb igazából nem ér semmit. Mert a gép dönti el, hogy másik irányba lép e mint egy lépegető vagy szerel. De általában nem is kell szerelést nyomni. Ha a lábához közel megy akkor elveszi. Kivétel ha valamilyen okból a játék úgy dönt hogy Bapppe... Persze biztos van aki nagyon szarul vedekezik és tényleg a csel szivatja meg, de ha jobb is vagy akkor sem te rajtad múlik. Persze idén jobb lett a helyzet, mert az ea next gennek adta el, hogy a csapatból nem csak egy ember vedekezik, hanem visszajon a két kp is. Bár még így is a gép dönt, hogy a másik védő inaktív vagy aktív,ha 1 cm-re kerül a lábától a labda. Én ezért igazából ideges nem vagyok senkire, ha valaki ettől érzi magát jobbnak érezze. De ameddig nem számít hogy a csiszicsoszin és a secmenpressen (ami szintúgy a gép dönt) kívül mit csinálsz, addig érezze azt, hogy kicselezett, de valójában egy szar játékot cselezett ki. Persze ezekben a trükkösekben a legszebb, hogy végig cselezget a sok millás csapatával, aztán szerez egy corner glitch gólt, vagy egy távoli 100%os bombát ami egy szerelésből pattant elé. Ilyenkor persze higgyen amit akar...
-
HdRew
őstag
Jujujuj, az jó lesz!
Na, az új csapatom elég faszán mozog, Versus Fire Correa patent, Vini SIF lapja is nagyon jó, kár, hogy nem próbáltam ki előbb, akkor lehet kiraktam volna a POTM lapját, tényleg iszonyat OP a csávó, bár akkor lenne egy elég vaskos untradeable játékosom Best mellett.
De Best helyett meg maradhatott volna akkor Messi is akár, mindegy, Best jó ideig marad, fun vele a játék, elég jól lehet vele mozogni.
Clausst megérte kirakni, legalább olyan jó, mint Hakimi, és legalább francia, könnyebb linkelni.
Ezzel a csapattal megyek neki a következő hétvégének.
-
Tigibeeb
tag
válasz bodnar123 #9468 üzenetére
Azért ne sarkitsuk le a cselezés dolgot, szinte elengedhetetlen része a játéknak egy komolyabb szinten.Értsük ezt ugy hogy amennyi időt beleteszel, az már simán azt a szintet képviseli.Elég sok mecset játszik az ember egy szezon alatt, föleg online.Ezeken a mecseken java részt a kapcsolat és a hendi dönt.De minimálisan befolyásolhato némi tudással és az ellenfél kiszámithatóságával, és itt jön a képbe a skillmoveok használata.Ami szinte elengedhetetlen az eredményesség érdekében.
-
Robertoredo
tag
Inception egy szervergép tetején ül?vagy mi a bánat? álmom az játékmenet.
-
HdRew
őstag
válasz Robertoredo #9473 üzenetére
Hol látod, miből gondolod?
-
Zimmi91
addikt
27kba mennek a Kroosok, tudnak valamit az emberek, hogy jön vmi ami miatt felmehet?!
Remélem megint bedobnak vmi 50k-s prieview pakkot és 20k lesz holnapután" Just remember Manchester is RED! "
-
bodnar123
őstag
válasz Tigibeeb #9471 üzenetére
Ezt nem is vitatom. De azért van ez így mert szar a játék, vagyis kinek mi, de focihoz sok köze nincs. és itt nem arra gondolok, hogy valaki tol egy az egyben egy cselt. De amikor minden harmadik labdaérintése skill moves... Az vicces... És azért a magadabb szint... Itálian stalion pl eliteket nyomott és 1000 skill nélkül. Szóval lehet jól játszani, persze sok minden kell hozzá. Mondjuk én azokat fociba is lenéztem, akik folyton nyomták a cselt, milliószor hiába, majd amikor már mindenki lenézte őt, és nem vette komolyan, akkor lőtt egy szóló gólt. És őrült neki... Mondom, nekem akkor fog elismerét nyerni, ha tudsz az ellen tenni valamit, hogy a játékos eltalálja a lábától fél centire elguruló labdát vagy, elhúzza előle szándékosan.
-
-
raven84
senior tag
Nem voltam ma kb gép előtt és 150k-t esett a marquinhosom és esik tovább. Good times.
-
Mrdevil
addikt
Ti melyik leak oldalt szoktátok nézni, amit én néztem eddig Twittert, azt lelőtték.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Woodslave
félisten
3-5-2.ben szerintetek ki jobb CB WW Spina vagy Hl Cancelo? Vagy esetleg Maki CB és Cancelo meg cdmbe?
[ Szerkesztve ]
-
raven84
senior tag
100as és 50ks pakkból jött egy Ibra. Grindolok a semmiért...
-
toxicjew
addikt
Cr az Cr, idén nem akkora ász már, de kapu előtt gyilkos még mindig. Ha nem a te stílusod akkor nyilván add el és vegyél olyat aki bejon. Én örülök, hogy untradeben nyitottam ki, így kénytelen vagyok használni. Fele annyiba kerül, mint ww Martial de 2x olyan jó lap
Ide elite pickbol 81es török if Legalább picit magasabbat adna. Rewardokat elrakom jövő péntekre (gondolom akkor lesz bent minden toty), azért egy minimális esélyt adok neki. Vmi jó sbc jöhetne inkább, mert tobzodnak a fodderek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest