- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azért irigylem a problémáidat, nekem idén még egyszer sem volt 300k-nál több pénzem egyszerre
Pedig napi szinten több órát töltök sajnos vele, rivals 7 win mindig megvan, wl-t mondjuk kevesebbet nyomtam, de rank3 mindig megvolt, mégsem ért semmit. Olyan szinten fosadék nyitásaim vannak, hogy konkrétan a tegnapi Claude-Maurice 95k-val a 2. legjobb idei trade nyitásom, az első egy kb. 110k-s Mendy volt még az elején. Cseréljünk, és hidd el, hogy sokkal boldogabban fogom kezelni a 2-3 millió coinodat nálad 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig napi szinten több órát töltök sajnos vele, rivals 7 win mindig megvan, wl-t mondjuk kevesebbet nyomtam, de rank3 mindig megvolt, mégsem ért semmit. Olyan szinten fosadék nyitásaim vannak, hogy konkrétan a tegnapi Claude-Maurice 95k-val a 2. legjobb idei trade nyitásom, az első egy kb. 110k-s Mendy volt még az elején. Cseréljünk, és hidd el, hogy sokkal boldogabban fogom kezelni a 2-3 millió coinodat nálad