Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
eladtam Gabriel Jesust, még 8k coint is kerestem rajta ilyen se sűrűn fordul elő. Persze holnap már 300k lesz tuti
Megint ugyanaz a xar. Próbál az ember valamit fejleszteni, de az aktuális gameplay miatt észre se lehet venni, tényleg ugyanezt hozza 1700 coinért Lucas Moura (pláne ingyen mert untrade).Van 535k coin, meg még kb 800k eladható játékos, de úgy látom nem tudok venni egy gamechanger lapot, mert ha még meg tudnám venni CR7-et hiába ha labdához se jut
Vagy egy Dalglish - olcsóbb csapat történetnek mi értelme...tényleg vmi manager játékkal kellene játszanom mert ezt a részét tökre élvezem, aztán meg amikor kiderül hogy "játszanak" (játszok velük) akkor már nem élvezem annyira.
freddyadu ja tudom de Son van st-ben mert ő is csak ott jó. Két st-s változatot is próbáltam de az se működött tegnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megint ugyanaz a xar. Próbál az ember valamit fejleszteni, de az aktuális gameplay miatt észre se lehet venni, tényleg ugyanezt hozza 1700 coinért Lucas Moura (pláne ingyen mert untrade).
Vagy egy Dalglish - olcsóbb csapat történetnek mi értelme...