Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Írtam neki hogy remélem megkapta a wint mert tényleg jobb volt. Azt írta vihar volt elment a nete.
lucky me
Tele broadcastra állítom a kamerát 17-0. Így a játékot jobban lehet érezni de gyakorlatilag 41212-ben se látom már a cmeket..
tudom nézni kellene a radart de ha menne nem itt tartanék
. A coop jobb ebből a szempontból de ott meg a játékosok túl kicsik. 106-os tv el se tudom képzelni monitoron ez hogy van. 165-ös tvn jobbnak tűnt vagy csak én láttam úgy...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lucky me
. A coop jobb ebből a szempontból de ott meg a játékosok túl kicsik. 106-os tv el se tudom képzelni monitoron ez hogy van. 165-ös tvn jobbnak tűnt vagy csak én láttam úgy...?