Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha mindenképp kell US profil akkor simán csinálsz 1 US meg egy Magyar profilt. A magyarra megveszed a fifát a usre meg minden mást ami kell. Ha nincs egy hometársad akkor minden profilodon elérsz minden játékot a psen. De egyébként annyival nem olcsóbb egy US, hogy megérje vesződni vele szerintem. Aztán te tudod

US-hez vagy feltöltő vagy paypal kell szerintem.#15135elod22
Ez továbbra is parttalan vita. Sehol nem kötelező kilépni ilyen esetben. Főleg, hogy direkt úgy alakítja az íé, hogy 14 meccseket játszál le de csak 8-t nyerj meg rúgjál 15 gólt stb...
Én értem, hogy elvárjátok de felesleges ezért felhúzni magad ha nem lép ki valaki. Gondolom ellene se lépkedtek ki így ő sem lép. Mérlegelni kell, hogy megéri-e neked az, hogy 10 meccseket lekell játszani avagy sem. Nekem speciel nem éri meg így hagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux Mint
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Bitcoin topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest