Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát nem tudom... én rosszul vagyok a sok cselgéptől (bocs
)
Számomra ez egy focis játék (pontosabban annak kellene lennie) és nagyon kiábrándít a sok labdára rácsavarodó, egymás után 8 heel-to-heel/stepover és a többi teljesen valószerűtlen dolgokat művelő játékos.
Az megnyugvás, amikor egyszerű, labdarúgásra hasonlító játékkal meg tudok verni egy ilyet, de azért sokszor előfordul, hogy nem. Mondjuk ez csak az én bénaságom miatt van
A célom, hogy hasonlóképpen tudjak játszani, mint ő. Semmi unrealisztikus túlcsicsázás csak egy-egy csel, pont a megfelelő helyen, passzok, és összjáték. És annak ellenére eredményes, hogy szándékosan mellőzi az olyan meta cuccokat, mint a bridge meg a directional nutmeg pl.Nem azt mondom, néha belefér egy-egy látványos megmozdulás és befejezés (mint pl. amit feljebb is mutattál), én azt nem bírom amikor valakinek az egész játéka inkább freestyle (de még annak is unrealisztikus), mint foci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Ez nekem valahogy kimaradt, viszont nagyon jól működik. Annyira tetszik, h már orrba-szájba nyomom.