- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
hát nem tudom... én rosszul vagyok a sok cselgéptől (bocs
)
Számomra ez egy focis játék (pontosabban annak kellene lennie) és nagyon kiábrándít a sok labdára rácsavarodó, egymás után 8 heel-to-heel/stepover és a többi teljesen valószerűtlen dolgokat művelő játékos.
Az megnyugvás, amikor egyszerű, labdarúgásra hasonlító játékkal meg tudok verni egy ilyet, de azért sokszor előfordul, hogy nem. Mondjuk ez csak az én bénaságom miatt van
A célom, hogy hasonlóképpen tudjak játszani, mint ő. Semmi unrealisztikus túlcsicsázás csak egy-egy csel, pont a megfelelő helyen, passzok, és összjáték. És annak ellenére eredményes, hogy szándékosan mellőzi az olyan meta cuccokat, mint a bridge meg a directional nutmeg pl.Nem azt mondom, néha belefér egy-egy látványos megmozdulás és befejezés (mint pl. amit feljebb is mutattál), én azt nem bírom amikor valakinek az egész játéka inkább freestyle (de még annak is unrealisztikus), mint foci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Ez nekem valahogy kimaradt, viszont nagyon jól működik. Annyira tetszik, h már orrba-szájba nyomom.