Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nem mondom, hogy azon múlt, de átnéztem a kontrollerbeállításaimat. Váltás: ball relative, analog sprint on, auto defense rásegítés off, auto lövés on... Nem is értem. Lehet félálomban állítottam be anno. És vajon mióta ment igy?....
Mindenesetre feljutottam Div3ba. Öröm és bódottá, ez a max úgy érzem. Rank 2 se lesz meg majd itt, hiába passzoltam a WL-t megint.
Nyilván a másik oka, hogy aki WLezett az már nemigen tol ilyenkor Rivalst, max ha skillpontra játszik.
A harmadik gondolom, hogy a patch miatt a gyengébbeket tolja :).
A csapat ez (ingame Dembi+Hazard a csatárok, Mukiele cb), és 4222ben tolom újabban, max váltok 4231re.
Öcsi bácsira gyűjtök, más cél nincs. Bár mire meglesz, max cserepadon lesz kezdő.:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest