- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slengi
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Nem lenne rossz ez a játék ha a playerek nagy része nem ugyanazt az unalmas taktikat tolná. Beállni a 16os vonalra aztán kontra. Játszani szeretnék nem csak sprintelni mint a bolond. Értem én hogy a focit gòlra játszák de hogy mit élveznek az emberek benne ha 25-30 százalékban van náluk a labda azt nemtom. Nem vagyok egy nagy player, Div4-ben vagyok nincsenek nagy elvárásaim, csak egy jót szeretnék játszani. Azzal cseszik szét az egészet hogy mindenki neten nézi a sok hülyeséget,a taktikákat,meta playereket, stb, azt játszák amit látnak,ami sikerre vezethet az EA pedig pajti benne. Nem sok embernek van egyénisége,stilusa, csak betanult sablon. Kontra. Nem akarok okoskodni sem senkit megbántani de ha az auto block-ot kiszednék akkor sokan meg sem vennék a játékot. 35éves fejjel lassan el kell engednem a Fifát,már régen el kellett volna csak nem szerettem volna rossz szájizzel. A fiam hátha egyszer jót fifázik. De ha csak kontrázni fog akkor elölem is szaladhat😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Autós topik
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs