Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Papu Gomezék a gold 2 ben 18 winnel
Zapata végül 28 meccs 40 gól és 12 asszisztal zárta a WL-t.
Palomino-Zanetti-Djimsiti 3-mas előtt le a kalappal, jó védők.
De a két szélső is Gosens és Hateboer páternoszter módjára mentek fel és alá valamint kiosztottak jó pár golpasszot.
Malinovsky és De Roon kb akkor adtak gólpasszot vagy szeretek gólt amikor nagyon kellett.
Gomez Ilicic és Zapata meg nagyot mentek elől.
Ez volt Fifas pályafutásom legjobb WL-je, úgy izgultam a csapatért és örültem egy gólnak mintha csak nézném a meccset.
Voltak nagy pofonok 4-1,5-2 voltak nagy fordítások de 4-0nál is mentem előre hogy meglegyen a szépítés 2 meccsből léptem ki ahol valamiért baromi nagy volt a lag, de olyan hogy Jesus gólt lőtt és nem futott a pályán hanem mint egy sprinter a rajtnál befagyott és csúszott végig, gondoltam itt sajnos a küzdés sem lesz elég.
A 3-4-2-1 pedig egészen jó felállásnak bizonyult.
Bocsánat a hosszú posztért, remélem mindenki jól zárta a WL-t vagy legalább jót játszott

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest