Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcwolf79

veterán

Nekem eddig nem volt bajom az online meccsekkel, igaz alapból én eléggé noob vagyok , és amúgy is leginkább SB megy (kb. 2 rivals jut 10 SB-re). Nem tapasztaltam netből adódó érdekességeket.
    Viszont amit tapasztaltam az elmúlt kb. 70 meccs során :
    - a védők tényleg csak dísznek vannak ott (bár ezt sokan leírták már ). Kapus is benéz néha dolgokat , de inkább a védők miatt szoktam fogni a fejem .
    - a passzok iránya sokszor köszönő viszonyban sincs a beadott iránnyal
    - a passzok erőssége (pontosabban annak szabályozása) nagyon hektikus . Ugye ez leginkább a nem irányított passzra vonatkozik . Làbtól függetlenül valamikor pöccre àtrúgja a fél pályát ,màskor teli csîkkal is épp csak megpöcköli a labdát .
    - a labda pattogàsa sokszor kiszàmíthatatlan ( vagy inkább érdekes ). Ez különösen "közelharcnàl" okoz érdekes anomàliàkat.
    - a játékosok váltása is finoman szólva is érdekes . Sokszor olyan játékosra vált aki a labda közelében sincs , sokszor meg anélkül vált el a labda közelében lévő játékosról , hogy hozzá sem nyúlok sem a jobb analóghoz, sem az R1 gombhoz . Kaptam már gólt emiatt ,hogy elvàltott a jàtékosomról a támadó mellől. Tavaly ilyet nem tapasztaltam .
    - hogy (sztem) jót is îrjak : a bírók jobbak mint tavaly. Bàr itt is sokszor benéznek olyat, hogy szaltòt vetek úgy felrúgnak és nem fúj . Viszont tavaly nagyon osztogatta elmért becsúszàsért a piros lapot , ezt idén nem tapasztalom.

Az amúgy miért van , hogy némely játékosnak meg kell tenni egy 3 méter sugarú kört , mire megfordul a labdával ? Sokszor emiatt kiviszem a pályáról a játékszert, A dribbling-gel van ez összefüggésben ?

Amúgy szokhatò és játszható a játék , de ennyi újításért elkérni a teljes árat tényleg pofátlansàg . Kiadhattàk volna ugyanúgy , mint a PES a season update-et nyomott áron . A pakkokból úgyis jönne a pénz . Persze tudom , minek mikro így is megveszi a nép ,

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés