Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Ma viszont nagyon jó meccseket játszottam. Nyertem vesztettem tök mindegy de tényleg élveztem.
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.Érdekes mennyivel jobb mint a rivals. Pele supersub de annak qrvajo
Zidanet is jatszatom cm Gullit mellett. Vieira meg cb. Lehet Renato jobb de akkor is nem lehet tudni mikor lesz lehetőség újra használni őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt hogy Vieirat már a 10. Percben kiállították. 3-0-rol full pressben jött fel a gyerek aztán a hosszabbítást már nem bírta. 6-3. Máskor én jöttem vissza 115 és 119 perces gólokkal a tizipárbajt nyertem.