Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Na ja, azt néztem én is. Nem igazán akartam kifarmolni, CR7 elég jó, de talán Vini JR jobb, mint Nani, ezért kellene nekem egy jó csatár, akivel van link, hiába van meg Eto'o, R9 ugye sokkal jobb.
Aztán még kérdés kit rakjak be akinek az eredeti posztja rm/rw/rf, aki lehetne mondjuk középpályán vagy irányítóban, a kezdő kp most úgy néz ki, hogy moments Kaká, Mattheus, ZZ, RF-ben pedig De Bruyne, de nála lehetne valaki jobb a helyén. Tipp?
@gjoe
Köszi Neked is, hogy szóltál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest