Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Valószínűleg ott a leshatárnál akad meg picit az AI, tudom miről beszélsz. A PES-ben megtorpan a játékos, az idei FIFA-ban viszont annyi lesem volt, amennyi évek alatt nem. 😀 De ez lehet egyéni taktikai utasítás kérdése, ebbe nem másztam bele.
A korábbi, Nandi-nak címzett hozzászólásodra ragálván, ne egyétek meg egymást. Mondom, olyan, mintha a haverom olvasnám, pont ezért én megtudom érteni Őt is. Ő egy játékban nem azt keresi amit Én, és azok akiknek tetszik a PES. Ő cselezni szeret, a pörgős, meccsenkénti 4-6 gólokat, hiába áll ez teljesen szöges ellentétben a valósággal, Neki ez egy videojáték, ami nem baj ha Arcade. Nekem baj, Én imádom, ha olyan megoldásokat tudok eszközölni, ami hasonlít a valóságra. Imádom, hogy érzem a labda és a játékosok súlyát, imádom, hogy a lassú támadás építésből, a támadóharmadban áttudok váltani gyors egyerintős játékra. Vagy hogy ha hátrányba kerülök, belépek a Game Plan-be, és ha jól reagálok az ellenfél játékára, akkor totális fordulás érhető el a játék képében.
A FIFA sosem a játékmenetről szólt. Pontosabban sosem a realizmusról. Az EA számára a realizmus, a lincenszekben nyilvánul meg. Tehát pénzben. Ezzel pedig a KONAMI sosem fog tudni versenyezni.
Az is szidja a FIFA játékmenetét akik elvakult rajongó. Nem tudom mikor jön el a nap, amikor mindenki azt mondja, ebből tovább nem kérünk, mert átcimkézett játékokat tolnak az orrunk alá évről-évre.
Ha igazak a pletykák (bár kétlem), és a KONAMI új alapokra helyezve, Free to Play játékot készít a PES-ből, akkor aztán lesz balhé FIFA oldalon. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest