Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- sh4d0w: Van-e még?
- Kedvenc zene a mai napra
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Formula-1
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest