Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem tudom miért, de valahogy Debrecenben eszméletlen jó a net. Sose felejtem el Fall Guysba, hogy haverom mögöttem fut, egy karakternyi távolsággal és én nem értem be a célvonalba, ő igen. Miközben mögöttem volt. Meg egyszer csak nézem... ha a labdát megüti a karakterével, legalább másfélszer nagyobbat pattan. Rám meg akármit csinálok alig reagál.
Fifáról ezek után ne is beszéljünk, nyilván sokkal jobban tud úgy játszani, ha ilyen nete van.
Ekkora drasztikus különbségek vannak. Attól függ a teljesítményed, hogy honnan játszol és mivel, szóval a multiplayer nálam emiatt kezd kihalóban lenni, mert ez kb olyan, mintha csalók ellen játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest