Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze hogy jól tetted
Én regisztráltam de csak mert kb. mindig van feleslegben 2000 pontom szóval mindig beregisztrálok, hogy ne menjen kárba. Bár játszani Felixel sem lett több kedvem. Tegnap kipróbáltam 3 wl meccsen. 2 győzelem 1 vereség
Vesztes meccsen 3 nutmeg gólt kaptam úgy, hogy ott álltam a támadó útjában erre valahogy csak átszuszakolta a játék köténybe vagy a lábán keresztül.
Utána meg képes volt az öcskös a 75. perctől tartogatni hátul. Kiléptem inkább mert se kedvem se türelmem az ilyen verebekhez június 18.-án. Nem tudom hol érzi magát az ilyen. Nem a vb döntőben van ahol 250.000 dodó a tét hanem egy szaros wl meccsen.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy váltok constans+team pressre azt 10 perc után érezték a játékosaim, hogy amúgy nem hátrálni kéne a labdától hanem megtámadni
Ott hagytam inkább az egészet.Állítgattam pár dolgot a controller customiseban így fluidabb lett a védekezés. Borasnak van egy videója ő hogy használja aztán azt próbálom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én regisztráltam de csak mert kb. mindig van feleslegben 2000 pontom szóval mindig beregisztrálok, hogy ne menjen kárba. Bár játszani Felixel sem lett több kedvem. Tegnap kipróbáltam 3 wl meccsen. 2 győzelem 1 vereség