- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tegnap gigászi küzdelemben sikerült a silver 1. Gyerek nem játszott csak hármat azt is minek.
Maradt még 4 szerencsére az első kettőn már eldőlt nem kell játszani tovább. Ha elvonatkoztatok attól hogy a szomszéd születésnapi videófelvételén több qrvaanyázás lesz mint gyerekkacaj és hogy egy egy vereség szériából le tudom vezetni hogy semmire nem vagyok jó és egy kudarc az egész életem azt kell mondjam még egész jól is szórakoztam.
mondjuk vasárnap reggel már elkezdtem keresni hol lehet lemondani az ea playt de június 11-én szóval elkéstem
A 30-ból egész sok tényleg faxa volt ha kikaptam akkor se azt éreztem hogy xarrá vagyok alázva, jó meccsek voltak, bár nagyon nem mindegy mikor játszok és nem is feltétlenül a kapcsolat észrevehető minősége miatt de valszeg ez csak egyszerű véletlen nem akarok semmit belemagyarázni.
nyomom ezt a milestoneos kínlódást, az ázsia mondjuk két meccsen meglett. Összegyűjtöm az öszeset hogy sok pakkból ne nyissak semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Robot fűnyírók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maradt még 4 szerencsére az első kettőn már eldőlt nem kell játszani tovább. Ha elvonatkoztatok attól hogy a szomszéd születésnapi videófelvételén több qrvaanyázás lesz mint gyerekkacaj és hogy egy egy vereség szériából le tudom vezetni hogy semmire nem vagyok jó és egy kudarc az egész életem azt kell mondjam még egész jól is szórakoztam.