Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs