- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
az én szintemen eddig még Puyollal is elvoltam, jó néha megfutották, de általában nem miatta kaptam ki, amikor kikaptam. Cserében védekezésben meg egy állat volt.
Ha őt cserélném Piquére az még előrelépés is lenne
Tényleg semmi észérv nem szól mellette, főleg, hogy azóta kipickeltem Koundét is (ráadásul duplán). Úgyhogy most el vagyok látva CB opciókkal. A leglogikusabb nyilván a Koundé-Hermoso páros lenne, a szívem meg egy Puyol-Piqué-t szeretne
A kompromisszumos megoldás a Piqué-Hermoso.Amúgy annyi TOTS lapot sikerült már pickelnem, hogy holnap nagy valószínűséggel duplicate lesz a garantált, szóval mehet is rögtön valami sbc-be. Akkor meg már miért ne Piqué?

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest