- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Aha ki
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.
Egyébként most Gündogan játszik mellette és kifejezetten tetszik ő is. Mindkettő stay backen van így Gündogan sem fárad el.Könnybe lábad a szemem mikor belegondolok, hogy Mukiele+HL Theo Hernández milyen védelem lenne ha lenne rá coinom
Ez a Theo valami fergeteges középen. Reece James,Shaw,Bender mindegyiknél jobb
Aki kérdezte Barnest: Nem tudom annyit megér-e amennyiért most megy de alapvetően szeretem őt is. Nagyon harcos és viszonylag jól is fejez be
Szélen meg csatárban is megfelelő.
Egyébként várható volt, hogy felkúszik az ára neki is meg AWB-nek is. Tavalyhoz képest idén alig jött normális támadó plbe(Salah,Son,Rashford). Ők meg aranyáron mennek. Így a második polc emelkedett meg.
AWB meg ugyanez csak a védőknél. A fullbackes játékba Cancelo 70 fizikával nem opció középre, Dias meg Fofana meg viszonylag lassú
Shaw az egyetlen de nálam ő sem annyira jó mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.