Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Aha ki
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.
Egyébként most Gündogan játszik mellette és kifejezetten tetszik ő is. Mindkettő stay backen van így Gündogan sem fárad el.Könnybe lábad a szemem mikor belegondolok, hogy Mukiele+HL Theo Hernández milyen védelem lenne ha lenne rá coinom
Ez a Theo valami fergeteges középen. Reece James,Shaw,Bender mindegyiknél jobb
Aki kérdezte Barnest: Nem tudom annyit megér-e amennyiért most megy de alapvetően szeretem őt is. Nagyon harcos és viszonylag jól is fejez be
Szélen meg csatárban is megfelelő.
Egyébként várható volt, hogy felkúszik az ára neki is meg AWB-nek is. Tavalyhoz képest idén alig jött normális támadó plbe(Salah,Son,Rashford). Ők meg aranyáron mennek. Így a második polc emelkedett meg.
AWB meg ugyanez csak a védőknél. A fullbackes játékba Cancelo 70 fizikával nem opció középre, Dias meg Fofana meg viszonylag lassú
Shaw az egyetlen de nálam ő sem annyira jó mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát nézd nem szeretek 7-10 meccs után véleményt mondani egy játékosról mert az balgaság, de eddig kifejezetten tetszik. Nekem fontos az 5 weak egy kpnál mert bármerre forgok jó helyre mennek a passzok.