- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Sinya_24
üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.