Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Sinya_24
üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.