Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Sinya_24
üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.