Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont ezért mondom
Stones meg Dias is lassú. Diasnak a future stars lapja is valami 75 pace körüli. A tots lapjaik se lesznek 80-81-nél többek. Annál meg nevetve jobb egy Bender,Akanji,St.Juste vagy Tomori.Ez a május eleji TOTS azért nem egy merész tipp tekintve, hogy mindig akkor kezdődik
Április végében nem vagyok biztos. Most, hogy nem szakadt félbe a bajnokság mint tavaly szerintem maradnak a jól bevált időszaknál.
Team of the Knockout Stage az szerintem még fog jönni meg simán kinézek az eaből valami új promot.
Bár pont nézegettem a tavalyi releaseket és Birthday és Shapeshifter között 2 hétig nem volt semmi, Birthday meg TOTS között meg 3 hétig azt hiszem.Senki ne rakja ki azt a St.Justet
Akkor már inkább várjátok meg míg kiesik a Dortmund és ottvan Akanji vagy Klostermann. Alig lassabb de a def+phy meg jobb is ráadásul olcsóbb is.
Nem értem meg, hogy egy alapból 85 paces játékosnak, hogy képesek 88 pacet adni mikor 1-2 játékosnál meg 20-t húznak fel. 90+ pace mellett már elgondolkodtató lenne de így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Stones meg Dias is lassú. Diasnak a future stars lapja is valami 75 pace körüli. A tots lapjaik se lesznek 80-81-nél többek. Annál meg nevetve jobb egy Bender,Akanji,St.Juste vagy Tomori.