Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Kristof_94 #14268 üzenetére

Pont ezért mondom :D Stones meg Dias is lassú. Diasnak a future stars lapja is valami 75 pace körüli. A tots lapjaik se lesznek 80-81-nél többek. Annál meg nevetve jobb egy Bender,Akanji,St.Juste vagy Tomori.

Ez a május eleji TOTS azért nem egy merész tipp tekintve, hogy mindig akkor kezdődik :D Április végében nem vagyok biztos. Most, hogy nem szakadt félbe a bajnokság mint tavaly szerintem maradnak a jól bevált időszaknál.
    Team of the Knockout Stage az szerintem még fog jönni meg simán kinézek az eaből valami új promot.
    Bár pont nézegettem a tavalyi releaseket és Birthday és Shapeshifter között 2 hétig nem volt semmi, Birthday meg TOTS között meg 3 hétig azt hiszem.

Senki ne rakja ki azt a St.Justet :D Akkor már inkább várjátok meg míg kiesik a Dortmund és ottvan Akanji vagy Klostermann. Alig lassabb de a def+phy meg jobb is ráadásul olcsóbb is.
    Nem értem meg, hogy egy alapból 85 paces játékosnak, hogy képesek 88 pacet adni mikor 1-2 játékosnál meg 20-t húznak fel. 90+ pace mellett már elgondolkodtató lenne de így...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés